Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
[ Dodano: 5 Październik 2007, 11:51 ]
A tu mi sie przypomnial jeden ktory kiedys widzialem i znalazlem podobny na youtube
Don't follow the bus !
http://youtube.com/watch?v=JslgbkOu_RI
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
_________________ Zdrowaś Muzo, bitów pełna, bass z Tobą... błogosławionaś Ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota Twojego - DJ.
Święta Techniawo, Matko House'u, graj nade nami głuchymi, teraz i w godzinę chill-out'u naszego. MAYDAY.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 22:03
Ja sie lepiej maluje
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 22 Lipiec 2008, 21:57
o ja pierd....
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Obejrzyjcie sobie pierwszy filmik, przedstawia 4-noznego robota - dosc ambitna konstrukcje trzeba przyznac i nie ma w tym niz zabawnego:
http://www.joemonster.org...zwornozny_robot
A tutaj macie wersje beta (prototypowa ) tego robota.
Wysłany: 23 Sierpień 2008, 13:57
hmmm szybko... omg
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.