Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Bardzo pospolite
Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 351 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 22:36
Kiedy nie ma mnie kto pilnowac w pracy to wedruje po necie i czytalem to dzisiaj. W odpowiedzi nasunal mi sie dowcip o 6cio pietrowym domu towarowym, w ktorym mozna bylo nabyc meza. Wam kobietom nie da sie dogodzic.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Jak dla mnie torebkowa poezja od niekochanej feministki dla kobiet które mają uraz do mężczyzn.
Robi się ludziom wodę z głowy jak to żyją w ciężkich czasach i wszyscy są głupi i wszyscy nie są sobą, a pomocy można szukać właśnie w takich pisemkach czy portalach.
Nie wiem tylko czego oni oczekują?
Wg tego, to, ze umiem ugotować, uprać, uprasować, naprawić auto czy wszystko w domu, zapewniam byt rodzinie, wspieram ją jak mogę i zawsze idziemy wspólnie w jednym kierunku znaczy, ze jestem do niczego. Powinienen brać maczugę i wyzwalać swoje instynkty czy może mieć pretensję do swojego organizmu, że czuje się odpowiedzialny za bezpieczeństwo mojej rodziny?
Czasy się zmieniają, ale ludzie nie. Nasi rodzice mieli to samo, nasi dziadkowie też. Trzeba być naiwnym, żeby myśleć, że kiedyś było łatwiej, że kiedyś kobiety były kobietami a mężczyźni sobą. Zapytajcie się ludzi którzy przeżyli wojnę i śmierć swoich bliskich którym nie mogli pomóc. Zapytajcie sie rodziców, jak mężczyźni sie ubierali jak kobiety, a kobiety jak faceci...
Jak dla mnie to dzisiejsze pisemka robią z ludzi mięczaków, którzy rozczulając się nad sobą mają wytłumaczenie swoich ułomności i nie muszą się z tym czuć źle. Zgnuśniałe kobiety mogą robić z mężczyzn malutkich chłopców, a napaleni mężczyźni z kobiet puste seksualne lalki które tylko mają myśleć o urodzie i seksie...
Mój dziadek kłócił się często ze swoją żoną, ale jestem pewien, że uzupełniali się wspaniale i byli wspaniałym małżeństwem. Dlatego nie słucham takich bzdur, bo człowiek powinien właściwie się położyć bo i tak jest bezużyteczny. Jesteśmy użyteczni a miarą tego nie jest to co pokazują badania lub co "się mówi" a to co się czuje.
I tyle!
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 8 Grudzień 2007, 12:53
A mnie sie nasowa na mysl kawal http://rotfl.pl/tekst-333.html
Pffy, artykul napisany przez kobiete, nic dodac nic ujac.
Jeszcze biorac pod uwage fakt, ze chromosom Y zanika, to juz w ogole bajer.
SEKSMISJA!
mkaminski100 indeed
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Może nie chodzi o to, żeby dogodzić, tylko łechtać komplementami co jakiś czas, dowartościowywać? Kobiety lubią się czuć potrzebne i kochane. I jeszcze, żeby być w stosunku do nich fair i takie tam. Osobiście w tym jakże ciekawym mieście, spotykam się z męskim zainteresowaniem, ale jedynie moim ciałem i seksualnością. A gdzie wnętrze i te inne inside? I choć do bycia feministką mi zdecydowanie daleko, to jakoś tak przykro się robi na sercu.
Mężczyźni kochani, życzę wam takich kobiet, które będą was doceniały. Pranie, gotowanie itp. to nie wszystko, ale niestety bez tego przeżyć się nie da. A że czasami zrobi to mężczyzna, a czasami kobieta to chyba dobrze. Bo można wtedy zrozumieć siebie nawzajem. A gdy już zrozumiemy, to kupujemy zmywarkę, robota kuchennego, pralko-suszarke i gotujemy sobie pyszną kolację i siadamy we dwoje by miło zakończyć (a właściwie rozpocząć ) ten wspaniały wieczór.
_________________ Bo dobrze wiesz, bo zrozumiałeś, co znaczy wokół ognia krąg, bo przecież właśnie tu się przekonałeś, ile dać może uścisk rąk...
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 16:47
Pokaz fote, moze byc wnętrza
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 22:20
mężczyźni wstępują do Parlamentarnej Grupy Kobiet - vide Jarosław Wałęsa - to z tego wynika , że faktycznie nie jest z nami najlepiej
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Ja nie zauwazylem zeby mi cos zanikalo... Ale bede obserwowal i jak co to dam znac.
Jędrulez napisał/a:
Pokaz fote, moze byc wnętrza
Jestem niezmiernie ciekawa kiedy
Aaa, i niestety nie robię sobię zdjęć wewnętrza zazwyczaj, no chyba, że jest to związane z jakimś rentgenem płuc czy coś... Także przykro mi, że nie będę mogła pokazać zdjęcia ;>
_________________ Bo dobrze wiesz, bo zrozumiałeś, co znaczy wokół ognia krąg, bo przecież właśnie tu się przekonałeś, ile dać może uścisk rąk...
Wysłany: 10 Grudzień 2007, 23:15
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 21:26
oiczyzna!!
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Kolegom zdechl chomik a ja... ogolnie smutas jestem.
wszyscy go kochalismy, a Jedrek to nawet zbyt doslownie i zbyt fizycznie , moze dlatego zdechl? Moze Jedrek przesadzil z tym ubieraniem chomika w stringi i ponczochy? Jedrek to wszystko Twoja wina perwersie! [nie mylic z userem Powersem ]
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Wysłany: 13 Grudzień 2007, 20:07
za mocno scisnalem go tasma...
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
mafefcia to super !! taka kobieta to skarb w domu !! pozdrawiam )
[ Dodano: 15 Grudzień 2007, 05:36 ]
a propos mam kolesia ze studiow , ktory mieszka na wroclawskiej w twoim miescie !!!
nigdy tam nie bylem , warto cos zwiedzic u Was???
[ Dodano: 15 Grudzień 2007, 16:47 ]
mafefcia napisał/a:
Osobiście w tym jakże ciekawym mieście, spotykam się z męskim zainteresowaniem, ale jedynie moim ciałem i seksualnością. A gdzie wnętrze i te inne inside? I choć do bycia feministką mi zdecydowanie daleko, to jakoś tak przykro się robi na sercu.
Hmm , no i tutaj nie moge sie z Toba zgodzic , gdyz albowiem poniewaz pierwszy kontakt wzrokowy jest bardzo wazny , to wlasnie po nim rozpoznajemy , czy cos miedzy dwiema osobami jest mozliwe , jezeli z gory widzimy ze osoba ta nie podoba nam sie , nic z tego nie bedzie . No chyba ze jakas tam dalsza znajomosc . Dopiero poznawanie drugiej osoby pozwala nam odkryc jego "wnetrze" wiec nie mozesz od mezczyzny szukajacego kontaktu wzrokowego rzadac tego , aby pokochal twoje wnetrze , jezeli w tlumie na ulicy na wypatrzenie ciebie ma zaledwie kilka chwil .
_________________ Kobieta Bada Ukochanego Mężczyznę Jak Sędzia Zbrodniarza
@bart
moja ocena nie dotyczyla przypadkowych spotkan na ulicy. Otóż np u mnie w pracy panowie mogą mnie poznać i poznali, a mimo to interesuje ich tylko jako "przygoda na jedną noc"... Kto wie, może ja jakaś nieciekawa jestem?