Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
oho , fachowcy od MOT-u sie znalezli , chlopaki chyba zazdroscicie , misiek bo piszczalce powiem , ale dobra sorry my fault , anyway merry christmas everyone , dla wszystkich duzo prezentow . Mam nadzieje ze sie chlopaki nie obrazili !!! Pozdro , juz jutro do Polski nareszcie
_________________ Kobieta Bada Ukochanego Mężczyznę Jak Sędzia Zbrodniarza
Imię: Bardzo pospolite
Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 347 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 20 Grudzień 2007, 12:29
Nie obrazili sie. Chociaz ja mowie tylko za siebie.
Zycze wszystkim Wesolych Swiat i nawet jesli uplyna nam one w samotnosci to jutro jest nowy dzien i obysmy przyszle Swieta spedzili z rodzina. (zapewniam ze raz na trzy lata wystarczy )
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
@bart
Ostatnio to mnie na mieście na pewno nie spotkałeś bo ja grzecznie siedzę w Polsce, gdzie niestety mnie wykorzystują w domu do gotowania, sprzątania, wynoszenia czegoś, zanoszenia, pakowania prezentów i mnóstwa innych rzeczy.
A poza tym widze, że znów pojawił się temat mojego wyglądu. A to takie proste, skoro Misiek znalazł mnie na naszej-klasie, to i tam są przecież moje zdjęcia. Miałam dodać swoje jako awatar, ale żadne zdjęcie które mam nie chce się zmniejszyć do 15kB po dobroci... No cóż.
Tak czy inaczej, dziękuję za życzenia i wszystkim życzę Wesołych Świąt i dużo prezentów.
_________________ Bo dobrze wiesz, bo zrozumiałeś, co znaczy wokół ognia krąg, bo przecież właśnie tu się przekonałeś, ile dać może uścisk rąk...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum