Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
karolka - powiedzialas glosno to, co na pewno kilka osob pomyslalo. gratuluje! tylko czy myslisz, ze mozemy liczyc na pelna spontanicznosc teraz, jak juz wiedza, ze uwaznie wszystko czytamy?
haha z reguly mowie to co mam na mysli, wydaje mi sie ze oni tylko tak gadaja, wszyscy jak jeden maz zgadzaja sie na zalozenie koncika o niecalkiem niewinnej naturze (ze tak to nazwe) ale ciekawe kto sie odwazy cos napisac..... prosze panowie zapraszam ...
Zagapilas sie bidulko
za nami piatek
za nami sobota
za nami,,,,, co tam jeszcze bylo?
bylo, bylo
internet to fajna sprawa
ale do zabawy to sa inne miejsca
zapraszamy
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 8 Maj 2007, 13:24
karolka123 napisał/a:
haha z reguly mowie to co mam na mysli, wydaje mi sie ze oni tylko tak gadaja, wszyscy jak jeden maz zgadzaja sie na zalozenie koncika o niecalkiem niewinnej naturze (ze tak to nazwe) ale ciekawe kto sie odwazy cos napisac..... prosze panowie zapraszam ...
Nie ma koncika, zmowa milczenia, nic nie piszemy i basta.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 9 Maj 2007, 20:23
karolka123 napisał/a:
juz zostalo napisane, predzej niz sie spodziewalas - nie docenilas nas
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 10 Maj 2007, 11:07
Cytat:
oj przydaloby sie wam schlac mordy to moze by was taki kac meczyl ze przez tydzien nie byloby ani jednego posta.....marzenie
Zrob imperke i nas zapros..
+ fajne kolezanki ;]
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum