Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 5 Marzec 2008, 10:20 Jak dostac sie z Berlina do Polski
Kolega leci 19 marca do Polski i bedzie na lotnisku w Berlinie (Shoenefeld) ok godz 22. Poradzcie prosze jak najlepiej dostac sie stamtad do Polski, najlepiej do Kostrzyna nad Odra. Szukalem kolei ale nie znalazlem nic w okolicy co by jechalo do PL.
Dziekuje za pomoc.
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem
Yo! YO!! hmm z berlina , z lotniska u-bana do dworca berlin lichtenberg a potem pociagiem do Kostrzyna , pierwsza opcja , ale nie wiem o ktorej te pociagi jezdza , druga opcja ugadac sie z taksowkarzem z Kostrzyna , jezdza za ok 200-250 zl . trzecia opcja to wiem ze jakies busy jezdza z lotniska do szczecina i mozna bylo by sie umowic zeby kierowca przez Kostrzyn jechal , ceny nie znam !! tyle ogloszen !!
_________________ Kobieta Bada Ukochanego Mężczyznę Jak Sędzia Zbrodniarza
Imię: Bardzo pospolite
Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 351 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 6 Marzec 2008, 17:39
Hey mate, jechalem juz ta droga. bart, you're rigth. Z doswiadczenia: moze byc problem z zaboardowaniem sie na pociag do PL bo trzeba miec zarezerwowane miejsce i oczywiscie nie da sie tego zrobic online bo tam to jeszcze XIX wiek
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Sprawdzałem, ale ostatnie jadą wcześniej, gdzieś około 21-22 a następne o 6:30 rano, więc albo znajomi albo taksówkarz...
Kasa dla taksówkarza duża-nieduża, ale to jest max 260km w obie strony więc koszty paliwa to max 60-70zł (diesel/LPG) więc pewnie lepiej dać 150 znajomemu to sobie zarobi.
Informację przekazałem, ktoś z autem z rodziny pewnie się odezwie.
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum