Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 14:36 Euro 2008
witam.
Mam pytanie; mianowicie czy wiecie może czy będą transmisje meczy Euro 2008 w telewizji angielskiej (głównie o mecze Polski mi chodzi)??
I czy w jakims pubie w Reading albo Henley będą transmisje??
Pozdr
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 16:00
Nie wiem, czy dobrze kojarze ale transmisje w UK daje ITV. Ale moge sie mylic. Transmisje beda - w pubie, ktory jest obok mojego bloku, tez beda mecze Polakow. Ale czy wybralbym sie tam ogladac to nie wiem Przyjaznie nie wyglada Ale czesto jest tak, ze podejrzane miejsca oferuja niezapomniane wrazenia W sensie pozytywnym oczywiscie
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
witam.
Mam pytanie; mianowicie czy wiecie może czy będą transmisje meczy Euro 2008 w telewizji angielskiej (głównie o mecze Polski mi chodzi)??
Pozdr
Zadales kolego nie do konca wlasciwe pytanie mieszkajac w Henley masz tam otwarty nowy pub sportowy - byla tam kiedys dyskoteka River - i tam bedzie mecz Polski cala polonia z Henley tam bedzie moze i ja sie tam pojawie rowniez
Wysłany: 4 Czerwiec 2008, 08:11 Re: Euro 2008
morni1 napisał/a:
MAZY napisał/a:
witam.
Pozdr
Zadales kolego nie do konca wlasciwe pytanie mieszkajac w Henley masz tam otwarty nowy pub sportowy - byla tam kiedys dyskoteka River - i tam bedzie mecz Polski cala polonia z Henley tam bedzie moze i ja sie tam pojawie rowniez
Wysłany: 6 Czerwiec 2008, 17:57
lucyfer_87 napisał/a:
TenTego: trafiles na oxford road i do Rarytasu?>
Bylem w sklepie Rarytas Kupilem chleb Wzialem tez Nasza Anglie Ale najlepsze bylo to, ze worek z chlebem sie rozerwal - chyba byl zniszczony No i kromki rozsypaly sie po podlodzie... Panie ekspedientka pozbierala chleb (z moja pomoca) i byla wkurzona na mnie Ale nic nie powiedziala
no wlasnie- podobna sytuacje mialem ja, z tym ze do mnie pani ekspedientka sie odezwala..chociaz "odezwac" sie to nie jest wlasciwe slowo :D
ja juz tam nie chodze nie tylko dla tego ze panie sa jakie sa, ale mam dalej, taniej jest w rarytasie i wieszkszy wybor rowniez. aha, i nasza anglia i inne gazety tez mozna z rarytasu wziac
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Bylem w sklepie Rarytas Kupilem chleb Wzialem tez Nasza Anglie Ale najlepsze bylo to, ze worek z chlebem sie rozerwal - chyba byl zniszczony No i kromki rozsypaly sie po podlodzie... Panie ekspedientka pozbierala chleb (z moja pomoca) i byla wkurzona na mnie Ale nic nie powiedziala
LOL, tak spalic sie na samym wejsciu ! No ale zeby od razu sie zloscic, ze klientowi sie chleb wysypal? Tam gdzie pracowalem, to bylyby przeprosiny ze strony pracownika + kolejny chleb za darmo.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum