Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 2 Październik 2007, 13:23 Czy w Reading jest kanal (do aut a nie plywania ;) )
Pytanie do motomaniakow. Czy w Reading lub okolicach jest jakis kanal lub cos podobnego gdzie mozna naprawiac pod autem? Chcialem wymienic olej w skrzyni biegow nowego auta ale nie mam nigdzie miejsca na to.
Chyba, ze jest ktos kto moze mi wymienic olej w skrzyni automatycznej i tylnym moscie w jakis rozsadnych cenach. Znam sie na tym wiec moge pomoc.
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem
Tak jak wspominalem wczesniej do reklamowania uslug jest dzial "uslugi", post wyedytowany przeze mnie a numer do pana Piotra wyslalem mkaminski100 na priva
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Dzieki za info. Temat kanalu lub miejsca gdzie mozna pomajsterkowac jest jednak nadal aktualny. Wielu z nas nawet gdyby chcialo cos pogrzebac przy autku, nie moze z uwagi na brak miejsca, albo glupich sasiadow...
_________________ Nigdy nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem wykonczy doswiadczeniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum