Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Czego nie lubimy w Kobietach?
Autor Wiadomość
Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 2 Sierpień 2007, 13:01   Czego nie lubimy w Kobietach?

Obiechaly nam tylki w swoim dziale, to czas je nauczyc dobrych manier ;) , niech sobie poczytaja i wyciagna wnioski :) .

Hehehehe, kto pierwszy :D ?

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

zwierzak 

Wysłany: 2 Sierpień 2007, 13:14   

np. w mojej ostatnie ex strasznie zrazil mnie jej egocentryzm...jak juz mam kobiete to lubie o ja zaskakiwac roznymi niespodziankami, pomyslami, zachowaniami ale tylko jesli widze ze
sprawia jej to przyjemnosc a nie gdy ona zachowuje sie jak by to bylo zupelnym standardem i jak by sie jej to poprostu nalezalo...

Tola 

Wysłany: 2 Sierpień 2007, 23:24   

oho! Wojownicy sie pobudzili!!!!! Wy sie chlopaki lepiej na piwko umowcie i przeanalizujcie dokladnie artykul, ktory wyslal qrdziel, a nie mi tu jakies rewolty urzadzac!!!! :)

zwierzak 

Wysłany: 3 Sierpień 2007, 08:14   

o ho! wystraszyly sie odezwu i probuja zdusic bunt w zarodku :D
hmm wydaje mi sie ze jezeli to piwo postawisz to jestesmy sklonni zaniechac dalszych dzialan :D

greg 

Wysłany: 3 Sierpień 2007, 10:54   

1. Przesiadywanie godzinami w lazience
2. Wieczne przesiadywanie na telefonie
3. Wloczenia sie z nimi po sklepach
4. Przesadnego gadulstwa

Misiek Przytulas 

Wysłany: 3 Sierpień 2007, 15:01   

z gadulstwem sie zgodze i to najbardziej zaczynaja sie rozgadywac gdy jestesmy najmocniej zajeci :] , tez tak macie :) ?

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

cameo27 

Wysłany: 3 Sierpień 2007, 15:11   

a ja nie znosze jak kobieta przeklina, nie mowie ze czesto sie to zdarza, ale zdarza sie, kazdy przeklnie od czasu do czasu ale jak juz slysze kobiety rozmawiajace ze soba i przeklinajace jak szewc to z miejsca sa u mnie spalone

Wyspiarz 

Imię: Bardzo pospolite
Wysłany: 3 Sierpień 2007, 15:42   

Ja nie cierpie palacych kobiet ale tego nie mozna zaliczyc do jakiejs ogolnej cechy kobiet. Przylaczam sie do wyzej wymienionych wad i dodam jeszcze, ze nie lubie kiedy kobiety probuja zmieniac nasze przez lata wypracowane przyzwyczajenia i cudowne charakterki. ;) Jestesmy jacy jestesmy i jesli nas umodelujecie na swoja modle to stracimy do siebie szacunek, po czym wy przestaniecie nas szanowac takze.

Widzialy galy co braly :D

Tola 

Wysłany: 3 Sierpień 2007, 22:03   

Misiek Przytulas napisał/a:
z gadulstwem sie zgodze
nonono jesli chodzi o gadulstwo to mozesz stawac w szranki z niejedna niewiasta ;D
Wyspiarz napisał/a:
cudowne charakterki
sa niereformowalne,wiec po jakims czasie dajemy sobie spokoj. a poza tym
Cytat:
jezeli to piwo postawisz to jestesmy sklonni zaniechac dalszych dzialan :D
to juz zakrawa na naciagactwo!!!! ;D .ja na przyklad nie lubie feministek-zawsze mi to smierdzi jakims niespelnieniem.co wy na to? A[quote="Wyspiarz"]Widzialy galy co braly :D
,to vice versa. No to pozdrawiam Was chlopaki. zmykam do swiata kobiet. moze odezwie sie tam ktoras z miliona zarejestrowanych :)

zwierzak 

Wysłany: 27 Sierpień 2007, 00:34   

wbrew pozorom faceci maja z kobietami wiele wspolnego...my tez(a przynajmniej ja) nie lubimy kobiet z duzymi brzuchami(z jakichkolwiek powodow by te brzuchy nie byly)i takich dla ktorych z powodu braku sensownych argumentow w danej kwestii najlepsza linia obrony jest nazwanie faceta meska szolwinistyczna swinia i juz...bo tak...a jak do tego jest cwaniara to juz wogole "smiechu warte" :)

piotreks 

Wysłany: 26 Czerwiec 2008, 23:09   

a ja nie lubie jak idą z innymi a nie ze mną...................na spacer do parku z lwem

Qoryl 

Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 11:28   

Zgodze sie gadulstwo to straszna wada, ale gorsze sa te, ktore uwazaja sie za, cytat doslowny "Ale ja jestem piekna i inteligentna" wypowiedziane z ust laski, ktora jest srednio ladna a inteligentna jak... jak powiem to zaraz oberwe ostrzezenie :)
Faktycznie przeklinanie wyglada strasznie wulgarnie w wykonaniu kobiet.
Aha nie znosze niezadbanych kobiet, albo takich ktore utrzymuja tak zwany meski pozadek w pokoju, czytaj balaganiary.
Wad jest sporo i zeby je wymieniac trzebaby ksiazke napisac typu "100 tomowa encyklopedia Wady kobiet"
Ale z drugiej strony gdyby nie te kilka wad i pare zalet, ktore kobiety niewatpliwie maja. Coz, zycie byloby nudne nieprawdaz. :cool:

Jędrulez 

Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 11:52   

O tak, na nude to nie moge ostatnio narzekac dzieki plci przeciwnej. 8/
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.

mafefcia 

Imię: Kasia
Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 13:48   

uwielbiam te wasze rozmowy :)

Chcialam tylko wstracic, ze narzekacie itp. A potem jak dziewczyna wyjezdza, albo musi wracac do domu, to buzka wasza idzie w podkowke i wszystko jest be. I juz wtedy niewazne ze marudzi, ze papla, ze ciaga po sklepach. Przeciez wazne zeby po prostu byla :)

Nie, chlopaki?

Tymczasem zycze milego weekendu i zwijam sie na pociag :)

Nazgool 

Imię: Konrad
Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 14:42   

bez sensu temat

Jędrulez 

Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 14:53   

wcale ze z sensu :P
ja mam pocionk za 40 min a na ten za 15 nie zdaze, poza tym nie staje w readi west.
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.

Qoryl 

Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 14:59   

Hmmm to mi przypomina pewna wypowiedz, pewnego polityka: "Wysoka izbo nie po raz pierwszy mi tutaj staje... ". Albo jakos tak :)

mafefcia 

Wysłany: 28 Czerwiec 2008, 22:32   

i znow pokreciliscie. Oj chlopcy chlopcy :)

lucyfer_87 

Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 00:01   

temat bez sensu, a jeszcze smiesza mnie kometarze typu" nie znosze jak kobita przeklina" a co to k***a ma znaczyc? to ze masz fiutka nie znaczy ze ty mozesz przeklinac. najsmieszniej bylo jak padlo haslo ze ktos nie lubi jak "laska" ma w pokoju balagan...ja osobiscie jestem burdelowcem nr 1, wcale nie uwazam ze kobieta pod tym wzgldem ma byc lepsza niz ja hehhehe//////

no, ale w zasadzie bez sensu jest ten temat...
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

djartez 

Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 01:06   

popieram przedmowce...kazdy ma swoje wady i zalety i nie sa one zalezne od plci !!!
ja pale i nie mialbym nic przeciwko kobiecie ktora by palila...ma takie samo prawo do palenia jak ja czy kazdy inny. Rozwalaja mnie ludzie ktorzy PALA a nie chcieliby kobiety ktora PALI...kobieta ma syf w pokoju...OMFG ja nie jestem pedantem i rowniez nie mialbym prawa wytknac kobiecie tego ze ma "nieporzadek" w pokoju. Mnie osobiscie obrzydzaja "faceci pedanci"...bez urazy, poprostu wyrazam swoj poglad ale nikogo nie mam zamiaru obrazic jesli takowi faceci tutaj sa. Chodza na zakupy...gdyby nie chodzily to nie mielibyscie co jesc. Za duzo gadaja...gdyby nie to to nie mielibyscie do kogo geby otworzyc.

dzizas po co ja w ogole tutaj posta daje? zal temat...

lucyfer_87 

Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 13:02   

:)
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

mafefcia 

Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 17:53   

lucyfer_87 napisał/a:
:)

:* :hug:

Emilio 

Wysłany: 29 Czerwiec 2008, 22:28   

Sprawa jest prosta, kobiety.... z wami zle, ale bez was nieporownanie gorzej :x

karolka123 

Imię: to chyba oczywiste;)
Wysłany: 30 Czerwiec 2008, 10:32   

Emilio, to samo z facetami, dziewczyny narzekaja ale bez nich.... oj bylo by nie dobrze bardzo bardzo niedobrze :)

Jędrulez 

Wysłany: 30 Czerwiec 2008, 11:41   

cZyli jEsT dLa MnIe naDziEjA :]
A ja tam nie pale i calowac sie z popielniczka nie lubie.
Porzadek w pokoju swiadczy o kulturze, jednemu pasuje tak, innemu inaczej.
- Dobre, przyjacielu?

mafefcia 

Wysłany: 30 Czerwiec 2008, 17:58   

ja tam poniekad uwazam, ze bez nas byscie zgineli. Kto by wam smecil, zebyscie poprawili kolniezyk. Albo kto by wam stracal paproszki z brzuszka po obiadku? Albo kto by przytulal przed zasnieciem?

I takie tam inne tez :)
Ja tam przynajmniej mam zamiar dbac o mojego pana. Jak juz go znajde oczywiscie :P

Jędrulez 

Wysłany: 30 Czerwiec 2008, 21:21   

Ja dbalem i co z tego..
- Dobre, przyjacielu?

lucyfer_87 

Wysłany: 1 Lipiec 2008, 14:13   

Jedrulez..nie wiem czy to Cie pocieszy ale madrosc ludowa mowi: shit happens...trzeba sie podniesc i starac sie zeby nastepnym razem bylo lepiej :)

mafefcia