Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Milo ze sie zgadzamy w pewnym aspekcie tego tematu. Widac masz sporo szczescia, ze nie trafilas na takiego pracodawce/landlorda ktory mowiac do ciebie patrzy ci jedynie za dekolt. Od swojej polowki wiem jak denerwujace moze byc ciagle czucie na plecach lubiezne spojrzenia personelu arabskiej restauracji. Dobrze ze tylko chwile nosila dla nich ulotki ale pare razy musialem sie z nia pofatygowac po wyplate bo sie po prostu bala.
Odnosnie starszych ludzi to przyjechali to dobre 20-30 lat temu, pracowali ciezko cale zycie po to by swoje rodziny tu sprowadzic. Rodziny przyjechaly i korzystaja z dorobku rodzicow, dziadkow. 3maja sie razem i nie wpuszczaja obcych do swojego swiata. W agnlii funkcjonuje zamkniete panstwo Arabskie ktoremu jest jego odrebnosc na reke.
Tylko pozazdroscic jak potrafia wspolpracowac. Kolega z pracy raz powiedzial ze jak chca kupic dom to cala rodzina, czasem znajomi tyraja caly rok i po tym okresie oddaja swoja kase 1 osobie (pewnie pozyczaja) i ta osoba kupuje sobie dom (pewnie tylko depozyt i kredyt hipoteczny ale samemu trzeba na to pare lat robic).
Moje podsumowanie – wiekszosc mieszkajacych tutaj jest chciwa, przewartosciowana, zadufana w sobie. Pewnie sa wyjatki ale przy kazdym kontakcie z nimi jestem nastawiony na najgorsze i wam tez to doradzam.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 23 Maj 2007, 15:26
kolega swiezak poszedl wczoraj do pracy na myjnie.
wlasciciel pakol.
pracowal 12 godzin.
zarobil 20 funtow
zaplacili mu 10F
dzis go zwolnili
po pozostale 10F ma sie zglosic w tygodniu, bo "dzis nie mieli"
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 24 Maj 2007, 10:46
Na oxford road, nie wiem dokladnie ktora.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum