Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
nie urazil, ale dobrze wiesz o co mi chodzi...ktos blokuje mnie i wiemy kto ma wladze, niech przynajmniej sie ten typ odezwie za co
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
No cóż! Do tej pory nie reagowałem na Twoje teksty a jeśli to tylko sporadycznie. Ja przynajmniej nigdy nie blokowałem Twoich wypowiedzi.
Moj dział na naszym Forum powstał jako dział informacji dla ludzi wierzących w Boga i zainteresowanych życiem tutejszej parafii.
Twoje wejścia do mojego działu nie wnoszą nic, oprócz jątrzenia. Nie mam 20 lat i nie bawią mnie takie gry a i czasu mi na to szkoda. Wobebec tego wszystkie Twoje posty z mojego działu będą usuwane. Jak ostatnio się przekonałes przy okazji dyskusji o mitach i Ewangelii, dyskusje merytoryczne z Tobą nie mają sensu a to z tego powodu, że Ty operujesz tylko niechęcią do Kościoła a nie wiedzą.
Jak każdy uczestnik forum masz prawo do zakładania swoich wątków, korzystaj z tego prawa w ramach regulaminu forum na przykład w czatowisku albo gdzie indziej. Ja nie będę sie w te tematy mieszał. Proszę o wzajemność, to jest o nie wnoszenie w mój dzial języka i atmosfery niechęci (najdelikatniej mówiąc).
spoko, napewno zaloze jakis temat i zapraszam serdecznie do niego
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum