Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 3 Maj 2008, 16:31 >>> NAPRAWA KOMPUTERÓW W READING <<<
INFORMATYK W CENTRUM READING
Świadczę usługi w zakresie:
Instalacja i re instalacja systemu operacyjnego Windows, instalacja sterowników (driverów) do sprzętu komputerowego, instalacja oprogramowania, oczyszczanie systemu z wirusów, programów spyware oraz adware, naprawa komputerów, laptopów i urządzeń peryferyjnych, czyszczenie sprzętu komputerowego, rozbudowa komputerów, składanie dowolnych konfiguracji komputerów z dowolnych podzespołów, nauka obsługi komputera i internetu, tworzenie stron WWW, instalacja i konfiguracja łącz internetowych, bardzo skuteczne zabezpieczanie sieci bezprzewodowych (wireless), rozbudowa aktualnej infrastruktury sieciowej (bezprzewodowej jak i kablowej), doradztwo i zakup sprzętu sieciowego, konfiguracja urządzeń sieciowych (routery, punkty dostępowe, karty sieciowe), monitoring kablowy i bezprzewodowy oraz inne nie wymienione w ogłoszeniu ...
Z moich usług skorzystało już wielu użytkowników naszego forum. Gwarancja satysfakcji i niskiej ceny. Z wykształcenia jestem informatykiem, także sprzęt oddajecie profesjonaliście.
UWAGA: Nie biorę pieniędzy jeśli nie rozwiążę problemu!
Ja tez musze podziekowac za naprawienie ladowarki do laptopa z ktora mialam problemy, a ktorej nigdzie nie moglam znalezc. Misiek raz dwa ja przywrocil do zycia za nieduze pieniadze
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 14 Czerwiec 2008, 11:45
A mi partycje porobil i jeszcze piwo kupil
lepas kiedy na piwo?
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum