Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 14 Czerwiec 2008, 14:43 Szkoly jezykowe w Reading
Prosze Was o pomoc!
Nie dawno przyjechalem do Reading i chcialbym jeszcze podszkolic swoj jezyk angielski.Nie wiem gdzie sa jakies szkoly w Readingu ktore moga mi zaoferowac swoje kursy. Jesli ktos wie o jakies szkole jezyka angielskiego prosze o informacje na forum lub na nr.gg 2224819 Z gory serdecznie dziekuje.
ja równiez jestem od niedawna w reading czy ktos mogłby napisacm konkretnie gdzie znajduja tu sie szkoły ktore prowadza zajecia nauki tego języka. prosze o informacje na forum albo na priv
Przy London Road jest taka malutka uliczka Church Street tam jest szkola jezykowa,niedrogo bo tylko 6£ za dwie godziny nauki-jesli chodzi o wieczory,z rana jest za darmo czy za 50 pensow,nie wiem dokladnie trzeba sprawdzic:)Jest calkiem niezla,rozne poziomy w zaleznosci od wiedzy,angielscy wykladowcy,jesli ktos ma ochote sa egzaminy,certyfikaty...01189391833-numer telefonu.
Jesli sie nie myle szkola jest na przeciwko Impact Collegu gdzie tez sa zajecia jezykowe
_________________ "grzeczne dziewczynki ida do nieba,a niegrzeczne tam gdzie chca..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum