Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 31 Maj 2008, 14:22 Gdzie się uczyć angielskiego?
W sumie niedawno przyjechałam do Reading i zastanawiam się gdzie tu można uczyć się angielskiego i ile to kosztuje... Niby w Polsce uczyłam się go w szkole... ale konfrontacja z "żywym" angielskim pokazała mi, że nic, a nic nie rozumiem co Anglicy do mnie mówią
[ Dodano: 5 Czerwiec 2008, 14:21 ]
Czyżby nikt nic nie wiedział????
WIECIE CO ZNAM FAJNEGO CHŁOPAKA,KTÓRY UCZYŁ MNIE ANGIELSKIEGO,POMAGAŁ MI W ZAŁATWIANIU WSZYSTKICH SPRAW URZĘDOWYCH (BANK,JOBCENTER ITP), ZAŁATWIŁ MI RÓWNIEŻ MIESZKANIE. MA SUPER AKCENT I SUPER CIERPLIWOŚĆ:).POLECAM GO SERDECZNIE JEŚLI CHCECIE PODUCZYĆ SIĘ ANGIELSKIEGO LUB POTRZEBUJECIE POMOCY. JESZCZE JEDNA ZALETA JEST TANI!!!!
TO JEGO NUMER 075232XXXXX ADAM) MAM NADZIEJĘ, ŻE KOMUŚ POMOGĘ TĄ INFORMACJĄ.POZDRAWIAM RODAKÓW
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2092 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 10 Sierpień 2008, 23:51
Zawsze staram sie zwrocic za pierwszym razem uwage i tym razem obejdzie sie bez ostrzezenia.
Nie spamujemy na forum, a wklejanie tego samego posta i reklamowanie pana Adama w 5 roznych watkach niewatpliwie tym jest. Poza tym tego typu post powinien sie znalezc w dziale uslugi. A ewentualna informacja z numerem telefonu wyslana na priv.
Kod:
3. Niedopuszczalne jest umieszczanie na łamach tego forum ... spamowanie, propagacja tzw. "łańcuszków", rozpowszechnianie każdej treści noszącej znamiona komercyjności, mającej zachęcić do zakupu usług. Naruszenie tego podpunktu może skutkować w najlepszym razie ostrzeżeniem lub tez usunięciem konta.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Przepraszam bardzo nawet nie pomyślałam,że to może podchodzić pod spamowanie...Chciałam tylko pomóc ludzią,który mają takie problemy jak ja kiedyś,a podałam to na wszystkich postach,które związane są z językiem ang.Teraz wiem,że tak nie wolno i więcej się to nie powtórzy,a jeśli ktoś będzie chciał kontakt do Pana Adama podam na priv.Przepraszam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum