Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2145 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 5 Lipiec 2007, 12:09
Ja wiem ze wygladalo lepiej, bo w ogole nie bylo widac, ja tez nie lubie, mnie tez to drazni ale chce wykupic serwer, mialem juz wstepna rozmowe na temat zamieszczenia jednego banera ale nikt go nie zamiesci skoro nikt go nie bedzie widzial.
Ja tez bym wolal zeby nie bylo zadnych reklam, ale na dluzsza mete tak nie da rady z oczywistych przyczyn.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
No ale przeciez mozna to tak zrobic, zeby nie psuc layoutu, i miec reklame widoczna zarazem ;-)
No ale jestes przeciez webmasterem, sam powinienes wiedziec lepiej ;-)
Wiek: 38 Dołączyła: 20 Mar 2007 Posty: 69 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 5 Lipiec 2007, 16:30
"""""" MACIE RACJĘ!!!! NA DOLE LEPIEJ, NIE TAK WIDAĆ,
PO CO JAKIŚ "PAJACYK",
A CO NAS OBCHODZĄ GŁODNE DZIECI???
SZCZEGÓLNIE TE W POLSCE, TO TAK DALEKO, WAŻNE ŻE MY MAMY PEŁNE BRZUSZKI"""""" no nie....?????
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 6 Lipiec 2007, 11:25
caps Ci sie zacial..
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 6 Lipiec 2007, 16:08
idz do okulisty
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 7 Lipiec 2007, 13:15
Droga Pani polonistko,
Nie słyszałem jeszcze o systemie operacyjnym, w którym do pisania polskich liter używa sie caps lock'a
A co to za durny pomysl ze sfera dla vipow, kiedy mamy 1nego vipa??
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 9 Lipiec 2007, 12:37
A Father?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum