Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
A o co dokladnie pytasz? Agencja jak kazda inna w kazdym razie do najgorszych nie nalezy. Za prace placa czasmi zdarzaly sie im male potkniecia nie wiem jak teraz ,ale zaraz wszystko wyprostowywali. Tylko pani Louise czasmi potrafi do jednej pracy na jedno miejsce 3 osoby zalatwic tak na wszelki wypadej jakby ta druga albo trzecia osoba nie przyszla. No ale czego dla pieniedzy sie nie robi. Moj chlopak pracowal dla nich prawie 3 lata ,no az dostal upragniony kontrakt. Ogolnie w skali 1 do 10 daje im 7. Ja natomiast pracowalam dla agencji Coyle i im moge dac 10 punktow. Jak raz przyszedles i wykonales swoje prace to dawali Ci ciagle jakas robote. W kazdym razie im zawdzieczam stala prace bo moj obecny pracodawca wykupil mnie od nich i zawsze byli dla mnie ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum