Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
zamierzam zorganizować wystawę polskiego malarstwa (oczywiscie tych raczej mlodych, z perspektywami i bede wdzieczny jesli za pomoc w postaci kontaktow do artystow w Polsce. 18 marca lece do wrocka i zamierzam namawiac kilka osob do wystawienia sie w Reading, ale z pewnoscia dodatkowe kontakty nie zawadza.
zamierzam zorganizować wystawę polskiego malarstwa
Tylko malarstwa? Uwielbiam rysować ( tylko ołówek ) mam tutaj kilka swoich prac i bardzo mnie ten temat ucieszył. Niestety jeżeli chcesz zorganizować wystawę wyłącznie malarstwa to nie mam żadnych szans a szkoda.
zamierzam zorganizować wystawę polskiego malarstwa
Tylko malarstwa? Uwielbiam rysować ( tylko ołówek ) mam tutaj kilka swoich prac i bardzo mnie ten temat ucieszył. Niestety jeżeli chcesz zorganizować wystawę wyłącznie malarstwa to nie mam żadnych szans a szkoda.
na początek chcę zrobić wystawę malarstwa... ale temat jest otwarty. Na pewno jeśli wystawa dojdzie do skutku i bedzie odzew, zapotrzebowanie na takiego typu wydarzenia to bede chcial zorganizowac cos wiekszego. odezwij sie na priva albo gg, podeslij mi cos do poogladania to bedziem myslec... w koncu takie ekspozycje maja promowac polske, polakow...zwlaszcza tych na obczyznie
Niestety moje rysunki nie będę mogły zaklasyfikować się do tej wystawy, jest to swojego rodzaju "temat dowolny". Ponieważ rysuję tylko zwierzęta i martwą naturę i nie można w ten sposób pokazać Polski, są to zbyt ogólne prace.
Niestety moje rysunki nie będę mogły zaklasyfikować się do tej wystawy, jest to swojego rodzaju "temat dowolny". Ponieważ rysuję tylko zwierzęta i martwą naturę i nie można w ten sposób pokazać Polski, są to zbyt ogólne prace.
tu nie chodzi o to zeby malowac czy rysowac polske (jak to zreszta zrobic, chyba tylko pokazac atlas )
chodzi o to by pokazac ze polska to nie tylko pracownicy warehousow ale tez kultura...
szkoda tylko że mało oryginalne. kilka miesięcy temu chodził po sieci filmik z kolesiem ktory robi z tego prawdziwy show, ze swiatlami i w ogole. malo tego... "malował" do góry nogami (znaczy obraz byl odwrocony a nie koleś)... chyba na smogu gdzies to mozna znalezc
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 13:20
Agatonko, mam przyjaciol na akademi sztuk pieknych w lodzi, jedna z kolezanek jest naprawde dobra i miala juz wiele wystaw, jak chcesz moge dac Ci do niej namiary
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum