Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Wodka,czyli temat dla myslicieli,filozofow i artystow...
Autor Wiadomość
Goly 

Wysłany: 29 Wrzesień 2007, 13:38   Wodka,czyli temat dla myslicieli,filozofow i artystow...

Tutaj prosze o wypowiedzi zwiazane luzno badz scislej ze spozywaniem alku...Wiadomo-tym co nie pija nie mozna ufac.Wodka jako lekarstwo na bol istnienia.Piszemy tu o rodzajach alku jakie lubimy i dlaczego.Jak lubimy pic i z kim...Po co...?...To jest juz pytanie metafizyczne...Wiec na poczatek...sa takie chwile...bywaja ze pije sie wodke jak wode...Gdy cos akurat czlowieka mocno nurtuje,jest wyprowadzony z rownowagi...Siedzialem kiedys przy barze w Pubie Piwnica w Gdyni i ptrzyjmowalem kieliszki bez slow....Zimna dobrze zmrozona,az gesta Wyborowa...Nic nie musialem mowic barmanowi,tylko lal...Ulga dla duszy,a i mysli zebrac latwiej...Czlowiek wychodzi z takich katakumb z kilkoma wiecej wnioskami,ktore moga byc pozyteczne...
Czysta wodka,pita z grubego szkla...Tak...

sCan 

Wysłany: 29 Wrzesień 2007, 18:08   

najlepszy alkohol w klubie - vodka & redbull...
najlepszy alkohol w ogole - browar...

:)

FUSH 

Wysłany: 2 Październik 2007, 21:38   

Piło się kiedyś wina, nalewki :hah:

1. -[BRO]+war im zimniejszy tym lepszy :cool:
2. Driny szczególnie "Wściekłe psy..." :razz:
3. No i czyścioszka (nie nawidzę kolorowanek)

Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 2 Październik 2007, 22:01   

Brrrrrrrrrrrrrrr na sama mysl o wodce az mi sie niedobrz robi 8/

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

FUSH 

Wysłany: 2 Październik 2007, 22:10   

to może white lightning cider :D

Goly 

Wysłany: 3 Październik 2007, 06:09   

Piszcie troche bardziej wylewnie.Suche fakty kazdy zna...Opisujcie alkoholowa rzeczywistosc,zajmijcie sie dzialalnoscia literacka.Wiadomo wszak ze tym co nie pija nie mozna ufac.Tylko pijacy sa myslacy.Piszcie wiec tu rowniez o swoich przemysleniach,dziwactwach,nawet wybrykach,piszcie o sensie zycia,i o izbach wytrzezwien.Niech to ma wiecej kolorow...In vino veritas!-W winie Prawda,jak brzmi lacinskie przyslowie!:)

Misiek Przytulas 

Wysłany: 3 Październik 2007, 14:52   

W wybrykach? Hehe...

Nie moge pic wodki bo:

1. Nie lubie

2. Na jednej z imprez ktora zakonczylem po poltorej godziny wylecialem razez z drzwiami harmonijkowi z lazienki [stracilem rownowage, podnoszac sie od klopa i wywalilem plecami drzwi - tak w skrocie]. Na tej samej imprezie spalila sie kordla pod ktora spalem z jeszcz jednym kolesiem [wiec tak do konca nie wiem czyja wina :) ], cale szczescie ze sie sam nie zjaralem. Wstalem w nocy zwymiotowac i czulem ze cos smierdzi zajebiscie ale bylem taki narabany ze bylo mi to obojetne.

3. Na jednym z wesel jakies 2 lata temu zakonczylem przed oczepinami, zamknalem sie w ubikacji [jedynej] i siedzialem tam do 4:00 godziny chyba, szorujac krawatem o dzbanek i mowiac zajete, uroczy wieczor :) .

Dlatego wlasnie preferuje bardziej piwko, ktore wiem kiedy odstawic zeby nie zakonczyc imprezy za wczesnie...

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Goly 

Wysłany: 3 Październik 2007, 20:30   

Piwko rowniez jest dobre.Natomiast chowanie dowodow komukolwiek raczej jest niefajnym pomyslem.Ciekaw jestem ktory ze sztabowcow Donalda o szczerym spojrzeniu(czlowiek z zasadami...he he)wymyslil ten chwyt...?Rownie zreszta mierny jak wiele innych.Ale juz mniejsza o to...Czy sa tu jacys artysci,wolnomysliciele pragnacy podzielic sie tu swoja ponadprzecietna percepcja...?

Misiek Przytulas 

Wysłany: 3 Październik 2007, 20:57   

Goly napisał/a:
Ciekaw jestem ktory ze sztabowcow Donalda o szczerym spojrzeniu(czlowiek z zasadami...he he)wymyslil ten chwyt...

Mysle ze to wymyslil zwykly zjadacz chleba, bo politycy to sa za ciency w uszach zeby wymyslac takie rzeczy. Oni tylko mysla o tym jak tu sie najwiecej nakrasc :) . Ale to temat na inny watek i nie bedziemy go tu kontynuowac...

morni 

Wysłany: 3 Październik 2007, 21:50   

zdecydowanie BROWAREK !! Wodka gubi szczegolnie polakow. Pamietam taki dzien jak niedziela wielkanocna i wracajac sobie z pracy do domu widzialem samych PIJANYCH POLAKOW !!!!!!! Ludzie nie mowie ze nie pije alkocholu ale dajcie jakis umiar i nie robcie nam wszystkim obciachu !!!!

[ Dodano: 3 Październik 2007, 22:52 ]
aaa i do Miska Przytulasa - wybory wyborami i nie chowaj babci dodowu. To jest bardzo plytkie haslo. Lepiej sie napij i schowaj sobie karte Visa by Cie nie okradli w tej anglii.
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.

Misiek Przytulas 

Wysłany: 3 Październik 2007, 22:16   

Znow Offtopic:
morni1 napisał/a:
aaa i do Miska Przytulasa - wybory wyborami i nie chowaj babci dodowu. To jest bardzo plytkie haslo.

Dla jednych plytkie dla innych nie - pojecie wzgledne [Widze ze tu sporo zwolennikow PIS sie znalazlo :) ]

Cytat:
Lepiej sie napij i schowaj sobie karte Visa by Cie nie okradli w tej anglii.

Aktualnie popijam sobie Becks'a, a karty nie musze chowac bo znajomych to trzeba sobie umiec dobierac :D

morni 

Wysłany: 4 Październik 2007, 07:13   

oczywiscie ze PIS powinien dalej rzadzic. Zapytasz czemu ?? bo przynajmniej robia czystke w panstwie. Popatrz ile afer wychodzi teraz... o czyms to swiadczy a niestety jesli nie bedziemy miec w panstwie uczciwych rzadzacych to nie mamy o czym marzyc ze bedzie lepiej. I jeszcze cos mi sie nasuwa - wszyscy pisza, mowia ze przez Kaczynskich wyjechalo duzo polakow z polski. A ja zadam pytanie czy od 5 lat oni rzadza ?? Podziekujmy za to co jest teraz w polsce Kwasnieskiemu, Milerowi i innym kanaliom ktore doprowadzily nasze panstwo do takiej sytuacji jaka mamy.

Goly 

Wysłany: 4 Październik 2007, 16:24   

Masz u mnie 0.7 Wyborowej za normalna wypowiedz Nowicjusz!!

Misiek Przytulas 

Wysłany: 4 Październik 2007, 22:48   

Hehehe, dobra ja tez na nich glosowalem i co z tego :) ...

Dobra nie zasmiecajmy tematu, byl o czym innym i zbacza z kursu, jesli chcecie pogadac o POPISACH ;) i innych to zapraszam do zalozenia nowego watku lub kontunowania jednego o wyborach, ktory byl zalozony calkiem niedawno...

morni 

Wysłany: 5 Październik 2007, 02:13   

Goly napisał/a:
Masz u mnie 0.7 Wyborowej za normalna wypowiedz Nowicjusz!!

Kiedy ?????

Goly 

Wysłany: 6 Październik 2007, 21:50   

W kwestii kiedy to mysle ze nie ma problemu.Pozostaje natomiast pytanie-gdzie...?...Jesli dobrze pamietam to polski klub nic sie nie zmienil i nadal jest domena pijanych wiesniakow i staruszkow(z calym szacunkiem)pamietajacych wojne...Angielskie puby sa durne,ale juz wole te opcje...Tak wiec,jakikolwiek weekend-do ustalenia...

morni 

Wysłany: 7 Październik 2007, 18:11   

no i wekendy odpadaja bo pracuje ale wtedy najlepsza kase trzepie :D wiec sie nie dziw :) choc czasami mam wolne w wekendy ale np poniedzialek mi odpowiada :) choc nie wiem czy to dobrze zaczynac od poniedzialku :) moze jakies foczki da sie wyrwac ?? i tu powstaje pytanie gdzie sie bawia polskie dziewczyny ?? bo jakies piwko czy moze 2 wypil by w ich towarzystwie .. hm... a swoja droga najlepiej smakuje piwko z kobitami z podkarpacia :)

Goly 

Wysłany: 7 Październik 2007, 21:37   

Najlepiej smakuje piwko z ladnymi i nieglupimi kobietami...i najlepiej z rana :cool:
Ja w sumie tez pracuje przez czesc weekendu,ale mysle ze jak masz jakies fajne koncepcje to na kilka piwek moge i w tygodniu...Tylko zupelnie nie wiem teraz gdzie isc,gdyz sie od jakichs 2 lat odizolowalem...No...kobiety sa fajne...

baryhaus 

Wysłany: 7 Październik 2007, 22:53   

Woda to syf!!!!!!!!!!

Misiek Przytulas 

Wysłany: 7 Październik 2007, 22:58   

Dobrze gada dac mu wo... piwka :P !

Tyskie z Polska mu polejcie :) !

FUSH 

Wysłany: 8 Październik 2007, 22:21   

a tu przykład tego co się dzieje jak się za dużo wypije :evil: :what: :evil:

http://pl.youtube.com/watch?v=F3i4qQf9i6A

PS. sam osobiście nazwał bym ten filmik "Wojowniczy żul ninja..." pan z butelką to pewnie jakiś stary marynarz i chce butelkę z rafandynką wcisnąć na siłę zniechęconemu kupcowi który się nawet kijem próbuje go odgonić, praca nóg tego pana w kremowej kurtce po prostu fenomenalna no i ta siła bo podnieść pokrywę kanałową to nie byle co, ale jak na dobry filmik przystało panowie dochodzą do porozumienia i odchodzą razem w nieznane ;)

morni 

Wysłany: 10 Październik 2007, 01:35   

wlasnie dzisiaj wybralem sie po kilku tyg nieobecnosci do naszego zowika. I o zgrozo zobaczylem tam naszych rodakow.zapytacie czemu ??hm... odpowiedz jest krotka -wlasnie Ci polacy a bylo ich chyba 5 zachowywali sie jak wieprze !! ludziska pic to trzeba umiec a poza tym jak juz takie mlotki pija to moze lepiej gdzies na domowce !! ech.. i czasami jest mi wstyd ze jestem polakiem... wlasnie przez takich pacanow !! tzn debili !! urwalo sie kliku hojrakow spod skrzydelek mamusi i teraz szaleja - tak to wlasnie skwituje. No pomykam spac

Goly 

Wysłany: 10 Październik 2007, 20:47   

Przeciez nie chodzi o to by sie szybko upic...Upic to sie mozna ewentualnie po dlugim,burzliwym maratonie...Chodzi o to by cos przezyc,moze o czyms porozmawiac...Mnie bynajmniej nie chodzi o to by isc do klubu i tanczyc...Ale ja jestem dziwny,nie ukrywam...

morni 

Wysłany: 11 Październik 2007, 00:13   

upic to sie trzeba umiec heheh ale szczerze wkurzaja mnie nasi rodacy ktorzy uwazaja sie za panow Pubow !! moze i owszem sa "panami" w polsce w jakiejs wiejskiej disco ale nie oszukujmy sie nie tutaj !! a niestety tak sie zachowuja. Wchodzac do wc wysmiewaja wszystkich na okolo bo przeciez nikt ich nie rozumie hehehe no ale pech chcial ze ktos ich jednak zrozumial heheh zreszta to nie jedyny przypadek kiedy sie wstydzilem ze jestem z polski. Pamietam wielkanocna niedziele wracalem z pracy gdzies kolo godz 24 i dosc spora liczba polakow ciagnela z oxford road do cenntrum, pewnie do mango lub brani ... cos tam i tez zachowywali sie jak paniska . Ludzie to ze zarobimy pare funciakow nie upowaznia nas do takich zachowan. Wydzierania sie i uzywania co drugiego slowa na "k" . Moze ja stary jestem ale jednak nie podoba mi sie to. No ale na szczescie nie wszyscy nasi rodacy sa tacy i dzieki za to. No i znow trzeba isc spac bo rano do pracki ruszyc trzeba... ech... a moze pozniej znow odwiedze zolwika. Pozdrowionka dla wszystkich a do Miska Przytulasa - zmien swoje haslo z tym dowodem bo juz nudne jest - moze lepiej jakas wlasna tworczosc wrzuc :) hehehe pozdrawiam

FUSH 

Wysłany: 11 Październik 2007, 10:00   

Może się obrazisz, może nie no ale nic Ci na to nie poradzę ;) nie oceniaj tak surowo nikt nie jest święty :P Polacy Panami w Pubach, a wielcy angole co narobili w Budapeszcie co robią we Wrocławiu, Krakowie nie oglądasz TV, nie czytasz gazet, nie czytasz nic na internecie i tu mogę śmiało Twoją wypowiedz przeinaczyć, że angole mają funty i myślą, że zatrzęsą światem :D Wiem, że są "Ludzie i ludziska..." ale żeby od razu z txt, że się ktoś wstydzi, że jest polakiem... :razz: Rodacy szli na imprezę Ty wszystkich przekreśliłeś, a może to ekipa z forum :P szła na forumowe piwko :P a co do tego, że sypali słowa na "K" nic nie poradzisz bo:

http://pl.youtube.com/watch?v=46tHDJysUTQ

;)

Misiek Przytulas 

Wysłany: 11 Październik 2007, 10:22   

morni1 napisał/a:
do Miska Przytulasa - zmien swoje haslo z tym dowodem bo juz nudne jest - moze lepiej jakas wlasna tworczosc wrzuc

Wydaje mi sie ze juz wystarczajaco duzo mojej wlasnej tworczosci jest na tym forum...

morni1 napisał/a:
godz 24 i dosc spora liczba polakow ciagnela z oxford road do cenntrum, pewnie do mango lub brani ... cos tam i tez zachowywali sie jak paniska

Ja czesto chodze do Branigansa, tez slyszalem ze tam sie schodza dziwni ludzie, kilka razy juz bylem i bylo zajebiscie, wszystko zalezy od tego w jakim towarzystwie sie tam idzie. Kolejna sprawa to ze grupa Polakow i ze po 24. Wlasnie po tej godzinie tak naprawde rozkrecaja sie imprezki, wczesniej jest dosc nudnawo [no chyba ze jestem z moim znajomymi to rozkrecaja sie szybciej :) ], zazwczaj idzie sie grupami, bo po pierwsze bezpieczniej, a po drugie ciezko sie bawic samemu. Kwestia tego ze byli podcieci, hmm poprostu wychodzi taniej, niz zapijac spora ilosc drinkow w klubie po strasznych cenach :) .

FUSH napisał/a:
Rodacy szli na imprezę Ty wszystkich przekreśliłeś, a może to ekipa z forum :P szła na forumowe piwko :P a co do tego, że sypali słowa na "K" nic nie poradzisz bo:

Dokladnie, zazwyczaj czy to imprezka z forum, czy z moimi znajomymi to zawsze umawiamy sie w jakims konkretnym miejscu i dopiero stamtad uderzamy gdzies do klubu. A ze sporo wulgaryzmow, no coz, sam sporo przeklinam, stanowczo za duzo ale czy to tak naprawde czyni mnie gorszym od innych? Jestem czlowiekiem, szanuje innych, ludzie mnie lubia, powinienm sprobowac sie ograniczyc ale... Trzeba wiedziec w jakim towarzystwie jak sie nalezy zachowac ;) ...

morni 

Wysłany: 11 Październik 2007, 20:00   

no tak chyba trzeba sie bedziej bardziej rozpisac... ech...
no to po pierwsze do Miska Przytulasa
to co masz w opisie to takie proste i puste wg mnie plagiat czyjs mysli , a do tworczosci poza tego typu portalem to duzo Ci brakuje choc chwala Ci za to ze je stworzyles ale mysle ze powinienes sie zastanowic nad wartoscia swoich wypowiedzi - mam nadzieje ze sie nie obrazisz

a teraz cos do FUSH - wiesz nie wychodze z zalozenia ze jak oni robia czyli angole tak jak robia to ja musze byc lepszy !! nie bynajmniej. Wychodze z zalozenia ze powinno sie byc czlowiekiem w kazdej chwili swojego zycia a nie wieprzem/ sorry za okreslnie ale tak to widze/ a pozniej sie dziwimy ze angole sie zachowuja w polsce tak jak sie zachowuja przeciez patrzya na nas i mysla sobie skoro oni robia u nas syf to czemu my nie mamy robic tego samego. I oto wlasnie mi w tym chodzi. Pokazujemy im jak sie bawimy w polsce a mysle ze wiekszosc z polakow na wyspie nie powtorzyla by swoich "wystepow" w polsce. No ale wiekszosc z tych ludzi ktorych obserwuje czasami nie skonczylo 22 roku zycia i tak jak napisalem urwali sie spod skrzydelek mamusi i pokazuja co potrafia. I mam nadzieje ze sie nie myle ze to nie byla ekipa z forum bo jesli ludziska ida ulica obrzucaja innych wulgaryzmami, rzygaja gdzie popadnie a pozniej siadaja do kompa i pisza na tym forum ... rozpedzilem sie mylsle ze poprostu nie bylo by ich stac na pisanie hehehe i kwitujac na koniec moja wypowiedz napisze tylko tyle ze te buce ktore wtedy szly ulica nie potrafily by wlaczyc kompa a co dopiero pisac cos na forum... jesli kogos obrazilem to z gory przepraszam ale tak to odbieram.

Misiek Przytulas 

Wysłany: 11 Październik 2007, 20:49   

morni1 napisał/a:
to co masz w opisie to takie proste i puste wg mnie plagiat czyjs mysli