Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Ok,to wracamy do sedna-wiec jutro rano lece na weekend do Polski,gdzie w pubie Piwnica w Gdyni spozywac bede gesta,zmrozona Wyborowke.Potem wyjde na ulice...nie,nie zmocze przy fontannie lba,gdyz jest za zimno..ale wiersz moze jakis stworze...lubie Gdynie noca...w ogole lubie noc...Tak wiec -zimna Wyborowa,a na poczatek kilka Zamglonych Psow z kija...:)
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 15 Październik 2007, 19:42
A gdzie to miesko? Tak ladnie sie zaczynalo
"..Ktoś złośliwy mógłby podejrzewać, że premier po prostu nie złapał dowcipu. Ale to nie tak. Premier z pewnością po prostu uznał ten dowcip za nieśmieszny, a przecież na dowcipie świetnie się zna. Wystarczy przypomnieć sobie legendarny wywiad, w programie "A dobro Polski?, gdzie to objawił się jako niezły żartowniś. Rozbawił publiczność do łez, mówiąc na przykład, że nie lubi, gdy na radzie ministrów "chrupią" przy nim jabłkami. A tych których nie rozbawił, o poczuciu humoru szefa rządu informowała później prowadząca program.
Dlatego drogi posiadaczu telefonu komórkowego i/lub konta e-mail jeśli masz zamiar rozesłać dalej ten chamski dowcip zastanów się dwa razy. Zastanów się, czy nie podnosisz ręki na cały naród polski, czy nie kpisz z tego, co jest w nim najlepsze. Czy nie przemawia czasem przez ciebie nienawiść? Bo z całą pewnością nie chodzi tu o niewinny żart. Tak przynajmniej orzekli eksperci."
PiSiorki zamiast sie oburzac zastosujcie jakas fajna kontre. W ramach niemocy proponuje skontaktowac sie z Anna Sobecka i przeslac do jej "skrzynki intencji" prosbe o modlitwe i wstawiennictwo.
Wsztstko co w malych ilosciach zazwyczaj jest dobre a ze Przylepas z kultury picia sie nie obronil, to nie dziwic teraz, ze wtki nie lubi
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Na weekend mam dwa plany-w piatek moze w jakims milym pubie JD z cola,...a w niedziele do Londynu na wybory i oczywiscie na PiS!Co do PiS,nie bede sie rozpisywal,gdyz wy i tak jestescie juz zmanierowani przez TVN i szczerego Tuska...he he...A JD z tym fajnym debowym posmaczkiem jest jak znalazl na taka pogode jak teraz...Szkoda tylko ze nie ma z kim gadac...
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 18 Październik 2007, 08:26
Goly ja mam pyatnie takie troche z innej beczki , ile Ty masz lat?
A co do JD, wczoraj dostalem w ramach podziekowan cala flaszeczke ale jakos nie moge sie przekonac do tego typu trunkow. A jeszcze skoro sie krecimy obok whiskachy, to szacuneczek dla ludzi ktorzy to pija z samym lodem i zachwycaja sie smakiem ! Dla mnie to jest niepojete . Oczywiscie teraz gdy jestem w posiadaniu to sprobuje ale obawiam sie ze nie bedzie wchodzic tak pieknie jak piwko ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Przekroczylem trzy dychy...doswiadczenie zyciowe kaze mi stwierdzic wiec ze najmadrzejszym zajeciem dla filozofa jest picie wodki...Zaprawde ci powiadam!...:)
no tak po 3 dychach to ... to ja jednak preferuje browarka a swoja droga Misiek Przytulas poszedl spac hehee popijam sobie wlasnie browarka i ... nie ma lepszego napoju w tym swiecie jak zlocisty plyn z pianka cos czuje ze w niedziele wieczorem sie skatuje jak zobacze wyniki wyborow... mam niestety przeczucie ze Pis kurna ja wygra choc to bedzie zupelna porazka dla Polakow ...ech... dobrze ze chociaz browarek bedzie po wyborach dla zalagodzenia flustracji hehehe Tak wiec kto w niedzielny wieczor wybiera sie do centrum na kilka pianek ?? no i jak by sie jeszcze jakies panie do pianki znalazly to bylo by milo hehee proponuje kozla w niedzielny wieczor - czekam na odzew !!
[ Dodano: 20 Październik 2007, 00:59 ]
no i pewnie sie nie doczekam hehehe pewnie cala dzisiaj Polonia baluje w centrum hehe no dobra ja ide spac bo jutro mam 14-15 godz maraton w pracy ech.. ale jak bede wstanie jutro wlaczyc kompa po powrocie z pracy to mam nadzieje ze jacys chetni/chetne na kilka szklaneczek zlocistego plynu sie znajda a jak nie... coz... moze innym razem a swoja droga straszny tu spokoj... czyzby cisza przed wyborcza ?? hehe pozdrawiam
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 19 Listopad 2007, 12:10
Wczorajszy rum z cola to nie byl jednak najlepszy pomysl.. ale jak to mowia, z pedzacego sie nie wysiada..
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Polecam Absoluta Pear ale zycze powodzenia ze znalezieniem tego na terenie Anglii i Polski Trzeba wybrac sie po to do Czech ale jak spróbujesz to sie przekonasz, ze bylo warto...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum