Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 21 Maj 2007, 10:39
Juz Ci pisalem o moich wrazeniach z bycia tam
Dla innych: Chyba nigdy wiecej tam nie pojde... Poszlismy we 4rke przed 22:00... w srodku nikogo oprocz paru ABSow, ale na bramce zapewniali, ze polisz party... potem przyszlo paru jegomosciow w stylu czerwonej sukienki fisza, przywitali sie, 2ch weszlo na parkiet i zaczeli odprawiac zaklinanie deszczu w rytm kiepskiej nuty... posiedzielismy pol h robiac po bro&drin, po czym udalem sie do barmanek zapytac lot de hel? Dowiedzialem sie, ze dopiero kolo 11-12 jest ql. Zostawilismy jednego czlowieka, zeby teren wybadal a sami poszlismy gdzie indziej. Po godzinie dostalismy info, ze nic sie nie zmienilo, wiec kolega do nas dolaczyl.
Porobilem zdjecia tej niebieskiej pustki, ale poki bluetooth sie na mnie gniewa nic z ogladania.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
tez slyszalam ze tam jest lipa, osobiscie polish party takie jakie jest w blue mozna sobie w domu zrobic a i w domu jest wiecej gosci niz w tym klubie, osobiscie preferuje inne kluby w tym miescie.
Wysłany: 22 Maj 2007, 16:25
jakie ?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 23 Maj 2007, 09:32
A gdzie to? Wybaczcie mnie, niewiernemu
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 23 Maj 2007, 11:09
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
heja a ja mam wolny wieczor w piatek.. i moze kurcze ktos mi poleci gdzie sie w reading fajnie pobawic ??
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 10 Listopad 2007, 20:11
to bylo chyba w pomozcie tworzyc forum z tym ze prosba, nie kontynuujcie tam tego watku, jest o czym innym i fajnie by bylo gdyby kazdy temat byl na temat ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum