Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
jak spedzacie go w reading?? moze w londynie?? sa jakies miejsca warte polecenie??
wiecie moze czy klub polski cos organizuje?? jaka ew. cena i co w nia wliczone.pzdro!
jezeli dobrze pamietam to w Londynie pod kolem millenijnym swietna impra i duzzoo ludzi !! ale jeszcze tam nie bylem na sylwestra, tylko ze slyszenia !!
_________________ Kobieta Bada Ukochanego Mężczyznę Jak Sędzia Zbrodniarza
Jesli chodzi o sylwestra w Klubie Polskim to wszyscy mowia ze cos bedzie ale nikt nie wie co .Bilety beda prawdopodobnie po swietach.Osobiscie uwarzam to za kpine.Wiem bo bylam osobiscie sie pytac.
Z zabawą przy Klubie Polskim jest ten problem, że mieści się tam tylko około 100 osób a bilety rozchodzą się błyskawicznie. Bilety w poprzednich latach można było kupić u pani Prezes Rady Parafialnej - Misi Nicpoń (tel. 0118 942 2911), w Malince i w Klubie Polskim. W tym roku bilet kosztował będzie 20 funtów od osoby i dostępne będą zapewne po najbliższej niedzieli.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 12 Grudzień 2007, 17:45
Ciekawe nazwisko
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 13 Grudzień 2007, 20:12
Nie watpie
Tak tylko... sie moja uszczypliwa natura odezwala
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Mieszkam w Reading dopiero 3 tyg. nikogo tu nie znam wiec też bym się chętnie wkręcił gdzieś na sylwka.
Idzie ktoś dzisiaj lub w sobote na jakąś imprezke ? Chętnie się przyłącze
Pozdro
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 351 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 14 Grudzień 2007, 16:24
Cytat:
Mozesz sypnac troche wiecej detali?
Swietna zabawa jest szeroko rozumianym pojeciem
Wiec tak: nie schlalem sie jak woznica, wrocilem do domu wrecz trzezwy, wrocilem ok. 3 nad ranem w swietnym humorze. Wytancowalem sie i poznalem milych ludzi. A co do muzyki na zywo to po prostu zespol przygrywal niezdarte, polskie kawalki. Jedyny mankament, to odrobine malo miejsca.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum