Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Czy istnieje takie miejsce w Reading gdzie można by było wypozyszyc lub kupic polskie książki??? Może wiecie coś na ten temat? Strasznie mi brakuje biblioteki ( Odp. prosze! Pozdrawiam!
To najprościej iść przecież do biblioteki. Tam wypożyczają i z nazwy też biblioteka, tylko po angielsku.
Jedna znajduje sie (tu nazwa ulicy) - idzie sie deptakiem prosto, mija oracle po prawe i tak na rogu taki budynek. W asortymencie mają także polskie książki - Kapuścińskiego nawet. A apropo Kapuścińskiego, w polskim sklepie można kupić jego książkę za chyba Ł7.
Pozdrawiam
_________________ Bo dobrze wiesz, bo zrozumiałeś, co znaczy wokół ognia krąg, bo przecież właśnie tu się przekonałeś, ile dać może uścisk rąk...
Chodzi mi ksiązki polskie - szczególnie literaturę piękna. Niestety nie mialam jeszcze okazji byc w zadnej z biblitek w reading zeby sparwdzic ich asrotyment, ale z tego co wiem to w bibliotece w newbury nie maja za duzo polskich ksiązke - dlatego pytam czy ktos moze ma wiecje info na en temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum