Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Film osmieszajacy chyba wszystkie najgorsze ludzkie (polskie) przywary, czarny humor..wlasnie niedawno ogladalam ten film i pod koniec to juz nie wiedzialam czy sie mam smiac czy plakac;D
ja raczej nie przepadam za czarną komedią, wprowadza mnie w stan depresji.
ale na ten film raczej pójdę- chociaź już kiedyś widziałem. może dlatego, że tym razem będę ogladał go poza swoim krajem. I miło bedzie zobaczyć kto na takie filmy chodzi i jak są odbierają.
dobrze, ze jest jakaś alternatywa dla kina Vue w Reading.
Ogladales juz kiedys ten film..-podobal Ci sie? Czy to kino to jest takie gdzie graja"niestandardowe" filmy ktorych w "komercyjnym" nie zobaczy sie?? CHyba cos slyszalam bo studenci tam chodza jesli to jest to o czym mysle;D Jest w Reading teatr??Ja bym sie wybrala do teatru..juz mi sie od dawna marzy..Slipmind jakie filmy lubisz??
Dzieki za info, nie omieszkam rozgladnac sie za czyms ciekawym i w koncu sie wybrac do teatru;) Coz wolnosc robi z czlowiekiem..Wreszcie jest czas na wszystko;D No a ja ide obejrzec 27 dresses...cos dla pan;) hihi udalo mi sie wreszcie znalezc zainteresowana bo juz myslalam, ze bede romantic comedy ogladala sama;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum