Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
[ Dodano: 3 Czerwiec 2008, 18:52 ]
a co mozesz mi dac skoro juz pytasz?
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 21:32
muhahahaha Misieeeeeeeek !!!
wierze...i rozumiem co czules wstawiajac to zdjecie...i przepraszam ze narazilem Cie traume ale...chodzilo mi o zdjecia z imprezy ktore TY robiles
_________________ I am war...
I am pain...
I am all you'll ever slain...
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2092 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 21:54
To nie jest wcale smieszne, spinacz uciskal ucho tak mocno, ze prawie je stracilem. Cale szczescie, ze "firma" ma samych najlepszych chirurgow. Tak miedzy nami to Wam powiem, ze Mis Uszatek oparty jest wlasnie na tej historii, a wlasciwie jego klapniete uszko.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
oj Misiek Misiek, on chcial zobaczyc siebie na zdjeciach ktore ty robiles
Poza tym chyba powinnam sie zawstydzic tym ciachem.. aczkolwiek obawiam sie o to co zrobi twoja luba.. skoro juz mnie nawet widziala?
lucyfer_87, nie lubie sie oferowac publicznie jakies pragnienia lub potrzeby mozesz wyrazic chocby tu ale i prywatnie:> Wiec czego by kotek chcial? Miauuu?
mr G...,
_________________ Bo dobrze wiesz, bo zrozumiałeś, co znaczy wokół ognia krąg, bo przecież właśnie tu się przekonałeś, ile dać może uścisk rąk...
jakies pragnienia lub potrzeby mozesz wyrazic chocby tu ale i prywatnie:> Wiec czego by kotek chcial? Miauuu?
moje pragnienia? wylalbym powiedziec Ci to wszystko bedac juz w znacznie stosowniejszej/prywatnej/intymnej sytuacji. jesli jednak nasza gra wstepna moze sie zaczac juz tutaj- chcialbym Cie zobaczyc ubrana w czarny stroj Kobiety Kota z Pazurkami- stojaca nademna i ruszajaca sie w takt muzyki. chcialbym tez abys miala ostry make-up z mocno przerysowanymi ustami......moge kontynuowac?
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2092 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 22:22
lucyfer_87 napisał/a:
moje pragnienia? wylalbym powiedziec Ci to wszystko bedac juz w znacznie stosowniejszej/prywatnej/intymnej sytuacji. jesli jednak nasza gra wstepna moze sie zaczac juz tutaj- chcialbym Cie zobaczyc ubrana w czarny stroj Kobiety Kota z Pazurkami- stojaca nademna i ruszajaca sie w takt muzyki. chcialbym tez abys miala ostry make-up z mocno przerysowanymi ustami......moge kontynuowac?
Mysle, ze moge to dla Ciebie zrobic, obawiam sie tylko o te mocno przerysowane usta, ale co tam! Wszystko dla naszego Lucka!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Misiek: jestem heterosexualny- tylko kobiety mnie interesuja
Zabierz mnie najpierw na randke. Potem pomyslimy ;>
hmmm...zabierajac Cie na randke to:
1. odwlekamy w czasie Kocurka
2. mozesz zrezygnowac
wiec..randka to z mojego punktu widzenia strata wieksza niz zysk. bo idac na randke "juz po" bedziemy bardziej wyluzowani i wogole bardziej rozmowni..no, ale dobrze- jesli sie uprzesz..
Za to umiem robic masaz, dobrze calowac i takie tam inne
PASUJEMY do siebie jak ulal!!
[ Dodano: 3 Czerwiec 2008, 22:34 ]
chociaz drapanie po plecach tez jest przyjemne..
[ Dodano: 3 Czerwiec 2008, 22:35 ]
jesli masz doswiadczenie to lepiej- nie trzeba bedzie udawac nie winnych myszek, pszczolek i takich tam innych zyjatek zawstydzonych!
a ja myslalam ze to o to chodzi w relacjach damsko-meskich zeby udawac robaczki
hmm..mozna byc tez robaczkiem, ale znam bardziej wyszukane zabawy...
ja wierze na slowo choc ogledziny bylyby pomocne ..