Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 653 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 27 Maj 2008, 18:38
Misiek Przytulas napisał/a:
Masowe zwolnienia, gospodarka Wielkiej Brytanii legnie w gruzach juz niebawem (ze mna zwolnil sie jeszscze jeden kolezka , bo mu powiedzieli, ze jest leniwy )
Najważniejsze, że są trzy wolne miejsca dla bezrobotnych. Jak zdąrzą to za pierwszą wypłatę załapią się na Polską Noc w Mango
ja jestem ciekawa ile ludzi przyjdzie? pytam sie znajomych nikt nie jest chetny bo niestety pracuja, pytalam dzwonilam i nic, sama chetnie bym sie wybrala ale po 1 nie mam z kim a po 2 tez ide do pracy - choc to to maly pikus bo nie raz szlam do pracy 'niewyspana'
nie no, kurw* panowie, co sie z wami dzieje, Mloda Panienka nie ma z kim isc!! wstydzicie sie!! a pozniej taki jeden opoj z drugim narzeka ze nasze Panie wola obcokrajowcow!!
gdzie ta nasza pseudo ulanska fantazja??
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Wysłany: 30 Maj 2008, 14:34
ludzie ludzie co sie dzieje ! Ja osobiscie nie rozumiem takiego wytlumaczenia jak praca ja gram na tej imprezie wiec i bede musial byc do konca i zapewne cos wypije a w poniedzialek mam na 6 rano do prace i nie jest to dla mnie problem i dla kolezanki wyzej chyba tez nie wiec zapraszam wszystkich tych idacych do pracy i kolezanka tez niech przyjdzie napewno bedzie okazja poznaac kogos nowego
o to ze namowisz sie nie boje- martwi mnie tylko samcza biernosc rodakow!!!
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Wysłany: 31 Maj 2008, 19:30
I ja chyba bede jutro w Mango....-.ze tak niesmialo wtrace swoje 3 grosze . Tak sobie mysle, ze frakwencja byla by niezla w sobote/piatek...bo jednak jestesmy narodem sumennym, rzetelnym i szanujacym prace...no jakby to powaznie nie zabrzmialo taka jest prawda , dlatego ta niedziela zbija nieco z tropu.. ja jestem cwana bo w poniedzialek mam wolne.... ..A co do fali wymowien z pracy...to tez jestem na etapie zwalniania sie....
..
Imię: Konrad Pomógł: 1 raz Wiek: 98 Dołączył: 20 Kwi 2008 Posty: 653 Skąd: inny wymiar
Wysłany: 31 Maj 2008, 20:58
olaa napisał/a:
A co do fali wymowien z pracy...to tez jestem na etapie zwalniania sie....
No i proszę, a ktoś tu o jakichś bezrobotnych wspominał.
Simon J napisał/a:
Ja osobiscie nie rozumiem takiego wytlumaczenia jak praca
Ja osobiście też nie rozumiem takiego wytłumaczenia, obawiam się jednak, że mój nowy szef niekoniecznie zrozumie moje wytłumaczenie kaca od pierwszego dnia w nowej firmie, po polskiej nocy w Mango
[ Dodano: 1 Czerwiec 2008, 12:12 ]
i want to know the Progress! zwolywac tatkow, mamki, siostrunie, braciszkow..babcie i dziadkow odpuscmy, sasiadeczki i icj mezow( albo tych ostatnich tez odpuscic)...
Wysłany: 1 Czerwiec 2008, 11:19
Simon J napisał/a:
odpowiedz wypas a co do szefa to zrozumie pierwsza Polska noc pierwszy dzien pracy mysle ze zrozumie
Ja będę napewno wpadnę na jakieś 2 -3 godzinki potem niestety lulu bo rano odbieram słuzbowego vana i muszę jechać do Cirencester na indukcję w pracy. Szefa jeszcze jakoś bym i przekonał, gorzej z drogówką
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 1 Czerwiec 2008, 11:43
No to moze umowmy sie o konkretnej godzinie i wpadniemy wszyscy razem. Ja raczej bawic sie nie bede ale wpadne z aparatem zrbic foty, znaczy piwko moze strzele
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Misiek podejmuje sie zorganizowania bandy forumowiczow ktora wspolnie wkroczy do Mango, zglaszac sie do niego w sprawie poinformowania o dokladnym czasie i miejscu spotkania. polecane wszystkim sa jednolite stroje, ktorych charakterystyke Misiek przekaze w wiadomosci na priv
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 1 Czerwiec 2008, 12:37
Hehehe, nie no mowie powaznie, mozemy sie gdzies ustawic i razem wejsc, bo samemu to ja wpadne cykne foty i wypadne. A tak moze bym sie chociaz piwka napil, z kims pogadal i uwiecznil Was na naszych zdjeciach . Siakies miejsce zeby wszyscy znali, moze John Lewis na deptaku ? Jak cos to pomyslcie, a ja teraz zawijam sie na zakupy.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
no ja tezz na powoznie, musi byc ktos kto tj Ty kto zorganizuja ta grupe..
_________________ Michael: Zrobiłem coś dla ciebie.
To popielniczka.
Sara: Nie palę
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.