Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 17 Maj 2008, 00:22 Mistrzostwa Europy 2008 + ANKIETA
8 czerwiec godz. 19:45 czasu angielskiego mecz POLSKA - NIEMCY. proponuje go obejrzec w Gospodzie i pokazac angolom ilu nas tu jest i jaka jestesmy sila. Stworzmy niesamowita atmosfere i dopingujmy Naszych choc bedzie ciezko.
hehe ale <lol> ankieta 100% głosów 1 (mój) hihi no nareszcie ktoś poruszył ten temat
EURO 08 (właśnie przed sec moja kac-owa wena się włączył i pomyślałem dlaczego nikt na forum nie poruszył tego tematu jeszcze, a tu proszę jest)
za wypadem na mecz do gospody jak najbardziej tak lecz obawiam się, że jak spr się nagłośni to zablokowalibyśmy całą krzyżówkę poza-tym zawsze pozostaje kwestia czy w gospodzie zapodają ten mecz
Idzicie i oglądajcie razem !!!!!!!!!!u nas w kraju nadal wojna kto będzie transmitował.Nadal nie wiadomo czy czekać na TVP czy już kupować dekodery Polsatu. Jedna kombinacja goni drugą !!!
wiadomo Polstat dał 30 mln euro TVP chciało im dać16 mln zł za transmitowanie meczów Polski, i mecze o półfinał i finał i się nie zgodzono. Więc nie pozostaje nic innego jak zapodać dekoder
ja tam w cuda nie wierze.bylem parę lat temu w pubie na meczu polska - Korea i tylko sie wstydu najadłem.A nawet jak wygramy parę meczy to przyjdzie ktoś taki jak Ekwador i pozamiata wiec lepiej daruje sobie bo szkoda oczu
"Czy wygrywasz czy nie ja i tak Kocham Cię w moim sercu Polska na dobre i na złe..."
to chyba tyle na ten temat,
ja tam liczę, że skopiemy szwabów bo to co Lothar Matthaus powiedział to dla mnie
jestem realista a marzycielem już bylem parę razy i ....wiemy jak było
[ Dodano: 18 Maj 2008, 00:45 ]
a co do naszej piłki nożnej i sportu to rok tomu uaktualniono listę siedmiu cudów świata i wiecie jaki jest osmy cud -polskie autostrady na 2012. jak nam odbiorą euro 2012 to na ulice nie wyjdę tzn kiedy odbiorą i wtedy sie spotkamy w gospodzie ale raczej na stypie
mecze grupowe nie nakładają sie na siebie wiec napewno bedzie tez mozna go obejrzec w wielu europejskich telewizjach publicznych majac tylko antene sat. cyfrowa. na nasze polskie media nie ma co liczyc, chyba ze transmisja w Pr. I Polskiego Radia:P
Wysłany: 3 Czerwiec 2008, 16:05
Stawiam na remis Zwycieski w tym przypadku Mam nadzieje, ze druzyna pokaze cos, czego nie bylo widac w ostatnich sprawdzianach. Nie na darmo awansowalismy do tej imprezy. A jak czytam bzdury na temat Leo, ktore wypowiada Tomaszewski czy Swir to wymiekam Polactwo pelna geba!
no fakt faktem ciężka spr Niemcy (odwieczny wróg, zawsze mają mocną ekipę) Chorwaci (wiadomo, że pozbawili angoli złudzeń) Austria (współ-gospodarz euro, a wiadomo co to oznacza pobłażliwość sędziów, etc )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum