Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2089 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 5 Styczeń 2008, 00:22 Drzewo Rodzynkowe aka Raisin Tree
Dlugo sie zastanawialem gdzie umiescic posta, jednak padlo na rozrywke, bo mowie Wam mamy w pracy ubaw , juz tlumacze o co chodzi.
Chyba kazdy wie skad sie biora rodzynki (przynajmniej tak mi sie wydaje ).
Ktoregos dnia stalismy z chlopakami, ja sie zajadalem rodzynkami, po czym jeden wyskoczyl do mnie z pytaniem i wypowiedzial je z lekka ironia:
"Wiesz skad sie biora rodzynki?" - zapytal
"No przeciez kazdy wie ze to jest suszone winogrono" - odpowiedzialem z jeszcze wieksza ironia. Na co on "a zalozysz sie ze angole nie wiedza "? I tak oto postanowilismy przeprowadzic nasz test...
Predko przyprowadzilismy jednego, mlodego bystrzaka i zadalismy mu pytanie, po czym uslyszelismy:
"Je sie chyba gdzies choduje, czy na czyms rosna"
I tak oto powstala teoria Drzewa Rodzynkowego !
Po czym zapytalismy drugiego, odpowiedzial "No jak to skad, to sa suszone sliwki... Nie czekaj chyba winogrona" - widocznie skojarzyl po rozmiarze . Nastepnie kolejnego, a ten na to "Nie wiem, a powinienem?" P krotkiej dyskusji doszedl do wniosku ze tez na czyms rosna . Ustalilismy ze ma kompa i internet i powiedzielismy mu zeby sobie poszukal w googlu co to jest Drzewo Rodzynkowe, na co ten: "ja nie mam googla" !
Mowie Wam, mozna sie niezle ubawic ! Czekam na Wasze odpowiedzi innych angielskich bystrzakow
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
tak słynne drzewo rodzynkowe to było dobre
Moim typem jest angielka(młoda) która uwierzyła, że można dopłynąć z tunezyjskiej plaży do Brighton skuterem wodnym w 2 godziny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum