Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Misiek Przytulas
17 Wrzesień 2008, 16:27
Dogma - super klubik w Reading :)
Autor Wiadomość
morni 

Wysłany: 16 Wrzesień 2008, 23:01   Dogma - super klubik w Reading :)

Wybierzcie sie do Dogmy w piatkowy lub sobotni wieczor :) graja superrr bity !! Mozna sie niezle wyszalec - Misiak moze potwierdzic bo zawsze go piszczele bola :) Ten polski pub to sie nawet nie umywa z muza w tych dniach :) no ale sami zobaczcie :) prawdziwa zabawa zaczyna sie okolo 24 :)
Michael: Tak, wiem...
Ale pozwalają robić tylko takie, albo biżuterię.
A chyba nie lubisz biżuterii z makaronu.

_ania_ 

Imię: Ania
Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 05:25   

Faktycznie całkiem fajne to miejsce, z tego co pamiętam nawet Iza, która tak bardzo wzbraniała się przed pójściem, później nie dała się zdjąć z prakietu :)

W piątek było 2 funty za wejście a jak to wyglada w sobotę morni?

karolka123 

Imię: to chyba oczywiste;)
Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 10:07   

a gdzie to jest?

_ania_ 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 11:39   

Dogma – 11 Castle Street, Reading RG1 7SB

Misiek Przytulas 

Imię: Emil
Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 16:26   

Ja tez polecam, jak na chwile obecna najlepszy klubik w jakim bylem, na dole bar i muzyczka, na gorze sofy z takimi jakby odgrodzonymi "pokojami" na spora ilosc osob, parkiet, muzyczka, zawsze super graja! Nie byklo dnia zebym poszedl i sie nie ubawil.

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Mobile: 07902 738 879

Nazgool 

Imię: Konrad
Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 17:38   

morni napisał/a:
Ten polski pub to sie nawet nie umywa z muza w tych dniach

No dobrze. Dogma zajebiaszczy klub i zajebiaszcza muza. Nie rozumiem tylko dlaczego rozgrywasz swoje prywatne porachunki z ludźmi związanymi z Gospodą na publicznym forum. Ja nie wiem jak inni, ale ja zaglądałem, zaglądam i zaglądać będę do Gospody bez względu na to co było pisane na tym forum, a zwłaszcza nie zwracając uwagi na opinie "chłopców w krótkich majtach z szelkami i golfem". Jeśli nie zaglądam obecnie to tylko dlatego, że nie mam fazy na takie klimaty w danej chwili. I każdemu dorosłemu osobnikowi polecam "Experience - Gospoda". Chociażby dlatego by mieć swoje własne empirycznie zbudowane zdanie.
I jeszcze jedno ! Moderatorzy to śpią ? Przecież nazwa klubu w temacie jest napisana z błędem.

Misiek Przytulas 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:00   

Ja zrobilem byka z ta nazwa, Ania juz poprawila

Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

_ania_ 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:00   

Nazgool napisał/a:
I jeszcze jedno ! Moderatorzy to śpią ? Przecież nazwa klubu w temacie jest napisana z błędem.

Moderatorzy ciężko pracują :cool:
Ale wedle życzenia, klub posiada teraz prawidłową nazwę...

Nazgool 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:08   

Misiek Przytulas napisał/a:
Ja zrobilem byka z ta nazwa, Ania juz poprawila

See my knife ?

Misiek Przytulas 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:10   

A tak jeszcze wracajac do komentarza Nazgoola z Darknesa :)

Wiesz,no urazili go i nie ma cos sie dziwic, bo regularnie tam zagladal i naganial im klientele. Wielokrotnie mnie probowal zaciagnac na karaoke ale nie moglem sie zebrac :) . W kazdym badz razie nawet moj land lord sie pytal czy tam chodze, bo slyszal od swoich znajomych (angoli lub pakoli), zeby lepiej tam nie chodzic :) . Poza tym brzydko postapili z DJ Bancarzem, bo tak naprawde on im to rozkrecil. Ale temat byl juz poruszany w poprzednich watkach i wszystko co wymienilem jest zawarte w poprzednich tematach, wiec jak cos, to tu kontynuujemy "Dogme".

Nazgool 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:22   

Wiesz,no urazili go i nie ma cos sie dziwic

Misiu, ale prywatne sprawy załatwiamy na boczku bez publiki. Z tym się chyba zgodzisz.
bo regularnie tam zagladal i naganial im klientele. Wielokrotnie mnie probowal zaciagnac na karaoke ale nie moglem sie zebrac.

Nie wiem co kto robił, ale wiem, że kto daje i odbirea ...
W kazdym badz razie nawet moj land lord sie pytal czy tam chodze, bo slyszal od swoich znajomych (angoli lub pakoli), zeby lepiej tam nie chodzic.

Wolny land lorda wybór.
Poza tym brzydko postapili z DJ Bancarzem, bo tak naprawde on im to rozkrecil.

Nie zabieram głosu w sprawie DJ Bancarza bo:
1.Nie wiem kto zacz
2. Nie wiem co zrobił
3. Prywatne jazdy do "Gospody"
To nie moja liga i nie moje zmartwienie.
temat byl juz poruszany w poprzednich watkach i wszystko co wymienilem jest zawarte w poprzednich tematach, wiec jak cos, to tu kontynuujemy "Dogme".

I bingo. Naprawdę chcę poczytać o Dogmie i o klimacie tam.

Misiek Przytulas 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:36   

Nazgool napisał/a:
Misiu, ale prywatne sprawy załatwiamy na boczku bez publiki. Z tym się chyba zgodzisz.

wolnosc slowa ;)

lucyfer_87 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:50   

z ta wolnoscia roznie bywa :D
ja jej nie zawsze doswiadczam tutaj :D

a co do morniego...no coz, przejal sie tym wyrzuceniem tak jak ja kosciolem, i niech mi pozniej laskawie nie placze ze jestem monotematyczny, bo Szanowny Panie Morni- nawet nie wiesz kiedy kroczysz ta sama sciezka co ja...
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

Nazgool 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:51   

Nazgool napisał/a:

wolnosc slowa ;)

Zgadza się, że wolność słowa. Za słowa obrażające Elżbietę Królową można trafić do pierdla, a za żarty o terroryźmie dostać deportację. ;) To też jest wolność słowa ;) Chodzi mi tylko o to, że na forum piszą i czytają ludzie, których zdecydowanie mało obchodzi kto dziecku zrobił kuku. I jeśli powstaje szkoda to tylko dla forum o Reading.
lucyfer_87 napisał/a:
nawet nie wiesz kiedy kroczysz ta sama sciezka co ja...

Amen

lucyfer_87 

Wysłany: 17 Wrzesień 2008, 19:56   

Idzcie w pokoju..do Gospody na dziczyzne a pozniej do Dogmy
"What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist

morni 

Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 07:29   

Viva DOGMA :D jutro znow zabawa :) a co do wjazdu to w ostatnia sobote placilem chyba 3 funciaki :) i nie bylo kapeli na zywo rodem wyjetej z filmu Wesele :D co juz dla mnie znaczy wiele :)

lucyfer_87 

Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 11:29   

morni napisał/a:
wyjetej z filmu Wesele :D co juz dla mnie znaczy wiele :)

dziwne- kiedys nie przeszkadzaly Ci takie imprezy...

Nazgool 

Wysłany: 18 Wrzesień 2008, 18:45   

lucyfer_87 napisał/a:
morni napisał/a:

Jak to często w życiu bywa punkt widzenia zależy od punktu siedzenia / stania.

morni 

Wysłany: 19 Wrzesień 2008, 14:12   

lucyfer_87 napisał/a:
morni napisał/a:

ze co prosze ???????? cos koledzy mylicie pojecia :) lubialem tam wpasc na karaoke ale nie na sobotnie tupanki :) VIVA Dogma :D

Nazgool 

Wysłany: 19 Wrzesień 2008, 19:45   

morni napisał/a:
ze co prosze ???????? cos koledzy mylicie pojecia :) lubialem tam wpasc na karaoke ale nie na sobotnie tupanki :)

To bez znaczenia w jakie dni tygodnia. Znaczenie ma, że rozgrywasz swoje prywatne porachunki na publicznym forum.

Ja każdego zapraszam do Gospody. Niech każdy idzie sam i zobaczy. Sam sobie zbuduje swoją własną opinię i sam zadecyduje, czy chce tam zaglądać czy też nie. Ty natomiast popsztykałeś się z ludźmi z Gospody i teraz wylewasz wiadra pomyj na nich. Jesteś stroną w konflikcie, a chcesz być i sędzią. Odrobinki samokrytycyzmu by się przydało.

FUSH 

Wysłany: 19 Wrzesień 2008, 20:23   

:evil: to może ja dam coś z "wiki"

Forum dyskusyjne – jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

Fora dyskusyjne są obecnie bardzo popularną formą grup dyskusyjnych w internecie. Prowadzą je praktycznie wszystkie portale, większość wortali, znaczna liczba ISP. Są one także powszechne na stronach wielu instytucji, czasopism, przedsiębiorstw, uczelni itp. a także spotykane są liczne fora zakładane zupełnie prywatnie.

Nzagool sieknął txt do Morni "Jesteś stroną w konflikcie, a chcesz być i sędzią..." (sam go osadziłeś) o coś tam :P :hah: no to ja na to odp tak "Nie sadź, a nie będziesz sadzony..." :P :P:P

morni 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 01:52   

no to napisze cos w takim razie bo widocznie Nazgul vel Mr.G.. zapomnial jak to mowil na jednym z forumowych piwek ze on za takie cos naslal by wszystkie kontrole na Gospode by miala ona problemy. Czyz nie tak bylo ?? No wlasnie tak wlasnie bylo. Widzisz kiedys bezinteresownie promowalem to miejsce by "kwitlo" w nim zycie towarzyskie, ale jak widac nie oplacalo sie bo ... no wlasnie bo... bo komus sie nie bardzo podobalo ze chcialem by Polacy nasi rodacy spedzali czas razem i nie wazne gdzie ale wazne by bylo fajnie. Najwidoczniej Wlascicielowi Gospody nie podobalo sie to ze PROMUJE impreze ludzi ktorzy tak naprawde pomagali mu rozkrecac jego buiznes ale przeciez nie oto mi chodzilo zeby ludzie tam nie przychodzili bo to co rekomendowalem nie moze byc i nie bedzie nigdy zadna konkurencja dla niego. A jesli cofniemy sie w czasie to sam byl jednym z organizatorow II Polskiego Wieczoru w Mango. No ale wlasnie logo Gospody bylo na ulotce. Sorry za to ze niektorym nie pasuje ze moje wypowiedzi nie sa zbyt pochlebne dla Gospody ale staralem sie zaprosic tam ludzi beziinteresownie i w taki sam sposob bede imformowal ludzi jaka jest tak naprawde prawda o tym miejscu. Wlasciciel CHCE NA WAS TYLKO KASE ZROBIC i nic wiecej. Mysle ze w jakims stopniu "pomagam" mu w tym kiedy ma zamkniety Pub w czasie Lunchu :D mysle ze z czasem beda to tylko dni wybrane w tyg kiedy to miejsce bedzie otwarte. I tak na koniec "jak sobie poscielisz tak sie wyspisz"

Misiek Przytulas 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 01:59   

morni napisał/a:
naslal by wszystkie kontrole na Gospode by miala ona problemy

To jak zaczeliscie prac swoje brudy publicznie ;) , to mozecie mi tez zrobic pranie przy okazji :P

morni 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 02:00   

i jeszcze jedno
Nazgool napisał/a:
i teraz wylewasz wiadra pomyj na nich
na nikogo nie wylewam wiadra pomyj. Pisze tylko o odczuciach jakie mam. Nikogo nie obrazam. Fakty sa faktami. A jesli sa inne to moze w koncu Mariusz R czytajacy to forum przedsawi inne. No ale watpie by mial na tyle odwagi by sie ujawnic na tym forum. No ale jest takie powiedzenie - milczenie jest zlotem- to bardzo polskie zachowanie :)

lucyfer_87 

Wysłany: 20 Wrzesień 2008, 02:32   

morni napisał/a:
chcialem by Polacy nasi rodacy spedzali czas razem i nie wazne gdzie ale wazne by bylo fajnie.

spodziewales sie jakiegos oskara za takie checi ?a moze bardziej naszkodziles wlascicielowi swoim zachowaniem ? on jest przedsiebiorca- nie patrzy na to czy wybrany prze bozie narod-polakow bawi sie dobrze czy zle, przynajmniej nie jest to jego priorytetem. gdybys wywalil tyle kasy co on na odrestaurowanie tej budy po irlanckim chlewie to wiedzialbys o co choZi...

morni napisał/a:
ajwidoczniej Wlascicielowi Gospody nie podobalo sie to ze PROMUJE impreze ludzi ktorzy tak naprawde pomagali mu rozkrecac jego buiznes

szczerze mowiac w gospodzie nie bylem i nie wybieram sie, wcale mi nie przeszkadza ze jestes nastawiony do nich wrogo. nie komentowalbym tego co piszesz, ale piszesz po prostu glupoty. to co na ogol piszesz odnoscie tej gospody mozna opisac tak : ten dran oszukal mnie, a Ja chcialem dobrze. dlaczego mnie oszukal? bo chcialem dobrze.

morni napisał/a:
Sorry za to ze niektorym nie pasuje ze moje wypowiedzi nie sa zbyt pochlebne dla Gospody

hmm...czy Ty znowu byles w tej Dogmie ? ilekroc wracasz stamtad to piszesz o gospodzie...wiesz co, chyba napisze do wspomnianego Mariusza R zeby oddal Ci te pare funtow ktore u niego wydales, i te kilkaadziesiat ktore dzieki Tobie on zarobil...
Ostatnio zmieniony przez lucyfer_87 20 Wrzesień 2008, 02:45, w całości zmieniany 1 raz  

Misi