Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 19:01 Basen przy Oxford Road
Jak jest? Kto byl? Jak wrazenia? Poszedl bym moze z Piszczaleczka, ale dzisiaj z Bandito podjechalem ale zaraz sie zawinelismy, bo jak to powiedzial jeden ze znajomkow jest tam troche "Czarnuchowo" i podobno syf, prawda to?
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 20:57 Re: Basen przy Oxford Road
Jak wszedzie, bez ekstazy. Pamietam, ze czym pozniej tym mniej ludzi (znaczy sie lepiej). Teraz to juz nie moje rejony.
Misiek Przytulas napisał/a:
Jak jest? Kto byl? Jak wrazenia? Poszedl bym moze z Piszczaleczka, ale dzisiaj z Bandito podjechalem ale zaraz sie zawinelismy, bo jak to powiedzial jeden ze znajomkow jest tam troche "Czarnuchowo" i podobno syf, prawda to?
Central Swimming Pool , tak szczerze bez większych rewelacji , jest część główna, część gdzie można poskakać z trampoliny i część gdzie dzieciaczki i nie tylko mogą się uczyć pływać .
Szatnie stan dobry,przeważnie czystko, nie używają czepków , a dobrą rzeczą jest to , żę często jest tak , iż basen jest podzielony, jest miejsce na free style i są linie odpowiednio dla szybko plywających, średnio i mniej średnio .
Ceny nawet przystępne , a karnet z zniżką na Reading Pasport ok 20 funtów
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 19:51
kaprikonka napisał/a:
Ceny nawet przystępne , a karnet z zniżką na Reading Pasport ok 20 funtów
a sa jakies sauny czy inne urozmaicenia? ewentualnie jeszcze skad wziac ten Reading Passport, jakie warunki trzeba spelniac i co on mi daje? Bo paszport Polsatu juz mam ...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 20:22
kaprikonka napisał/a:
Paszport można wyrobić na miejscu ,zajmuje to około 3 minut, z tego co pamiętam trzeba mieć tylko jakiś proof of address,
Ja gdzies czytalem ze trzeba byc rezydentem w Reading przez 3 lata albo dluzej zeby sie kwalifikowac reading passport, mozesz to potwierdzic, czy jestem w bledzie...
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 20:50
Ja wymienilam karte biblioteczna na reading passport, ale to na pewno nie bylo po 3 latach. Karte mialam na pewno wtedy rok, ale nie przypominam sobie by na to patrzyli.
greg napisał/a:
Ja gdzies czytalem ze trzeba byc rezydentem w Reading przez 3 lata albo dluzej zeby sie kwalifikowac reading passport, mozesz to potwierdzic, czy jestem w bledzie...
Ja wyrobiłam paszport po 2 mc bycia w Anglii i większość z moich znajomych też po krótkim okresie już go miala, szczerze mówiąć nie słyszałam o żadnych 3 latach
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 21 Kwiecień 2007, 09:51
Wlasnie mam zamiar sie udac, z tego co wiem trzeba isc do cuncilu i wziasc ze soba 2 dokumenty jeden stwierdzajacy adres zamieszkania a drugi tozsamosc, i zdjecie paszportowe. A co do tych 3 lat tak pisze na stronie Reading Cuncil.
Wlasnie mam zamiar sie udac, z tego co wiem trzeba isc do cuncilu i wziasc ze soba 2 dokumenty jeden stwierdzajacy adres zamieszkania a drugi tozsamosc, i zdjecie paszportowe. A co do tych 3 lat tak pisze na stronie Reading Cuncil.
nie tylko do cuncilu, równie dobrze może to być basen lug głowna bibloteka
Wysłany: 22 Kwiecień 2007, 07:21
Jesli juz to do Council'u. Sorry korepetytorskie nawyki.
W bibliotece na Kings Road. Wyrabiaja, za darmo, nie przynoscie zadnych zdjec, robia kamerka internetowa. Nie pamietam jakie dokumenty mialam, ale pewnie wystarczy paszport i umowa na mieszkanie (lub jakis rachunek czy statement na potwierdzenie adresu).