Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
no co wy, nie robiliscie tego z odkurzaczem ?? przeciez to jest najlepsza zabawka...
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
dzieki za rade- dobrze jest korzystac z rad bardziej doswiadczonych, zawsze mozna sie czogos nowego nauczyc..
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
hahaha..to juz mnie tak nie podnieca- chyba ze lodowata woda..ale tez juz sie nudzi..
ja mam nowa atrakcje- penis zatrzasniety w drzwiach! kobietom cos innego trzeba wymyslec..moze Coro pokombinujesz? zrobilibysmy wtedy taki kacik porad dla tych mniej doswiadczonych...
[ Dodano: 29 Maj 2008, 11:06 ]
a wiem ze jestes na tyle odwazna wiec..dlatego Ciebie prosze...
penis zatrzasniety w drzwiach, to pachnie mi troche Tryglavsonem! xDDDDDDDD
HAHA, jaka metafora w ogole...
Kobiety maja mniej masakryczne mozliwosci do wyprawiania ze soba, ale np moga przenosic incognito np noze i tym podobne podluzne przedmioty.
A wiecie jaki jest ostatnio modny rodzaj podniety?
Bierzesz plastikowa figurke, okaleczasz ja (np wycinasz twarz czy cokolwiek) a potem sadzasz sobie na "konika", Lucek wyprobuj to! \m/
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum