Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Proponuję aby zamieszczać w tym poscie linki do stron z odzieżą . Moga to byc sklepy internetowe, strony poszczególnych firm odzieżowych a takze inne stronki z tym związane Uśmiech
chetnie poszperam na tych stronkach ja czasami przegladam ubrania na allegro, mozna od czasu do czasu znalezc cos fajnego a znacie jakies strony z odzieza ciazowa?
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Znany i kochany ebay(50 pozytywnych feedbackow bedzie...znaczy...eeeaaee uczciwy jestem )...tyle tylko ze ostatnio sie cos zrazilem i zamiast Instany Payment mam echeque...i za cholere nie wiem jak to zmienic....Na zaakceptowanie transakcji musze czekac okolo 10 dni!!!Any help???
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 1 Kwiecień 2007, 10:39
ja uwazam ze najlepiej pojechac do polski i tam wszystko kupic, ja tak zrobie mam urlop w maju, odlozony tysiaczek na zakupy, pojade i kupie sobie ciuchow na cale lato, w uk wszystko jest takie gowniane ze rozpacz bierze!!!
Wysłany: 11 Kwiecień 2007, 12:21
bylem na swieta w polsce i powiem wam ze w centrach w poblizu lotniska ceny zaczytnaja rosnac... szkoda bo niskie ceny nakrecaly koniunkture...
zobaczymy co bedzie dalej ...
Wiek: 26 Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 134 Skąd: colchester
Wysłany: 11 Kwiecień 2007, 13:58
zakupy w polsce to nie jest najlepszy pomysl, czesto tutaj mozna znalezc lepsze tansze ciuchy, polecam tick&max tam to wogole czasem mozna znalezc firmowe tanie nowe ciuszki o ktorych w polsce mozna pomarzyc, zeby dostac za taka cene
_________________ Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 12 Kwiecień 2007, 21:14
Medyk ty burzuju
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 2 Maj 2007, 13:44
Zupelnie niedawno poznalem nowa strone firmy wysylkowej. Jedna z moich wspolpracownic bardzo chwali sobie ich ciuchy i jest zadowolona z service'u.
www.landsend.co.uk
A ja dodam jeszcze od siebie jedna niemiecka strone choc dla tych ktorzy nie znaja jezyka Goethego jest i interfejs angielskojezyczny.
www.dressforless.de
Enjoy
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 3 Maj 2007, 10:32
Medyk napisał/a:
ja jakos sie do sprzedazy wysylkowej przekonac nie moge, kiedys zamawialem z quelle, ale czesto gesto przychodzil taki scheis ze glowa mala!
Ja bedac jeszcze w Polsce duzo ubran sprzedawalem jak i kupowalem na allegro. Kilka razy bylem rozczarowany ze np rozmiar okazal sie niodp;owiedni ale to byly jakies smieszne kwoty jak na polskie warunki wiec nie bylo czego zalowac. Sam sprzedajac staralem sie wszystko opisac najdokladniej, dac jak najwiecej zdjec, wiec klientow mialem zadowolonych ponad 200 pozytywnych komentarzy, no ale to bylo w Polsce ...
A dodam ze tam wlasnie zaczalem sie lubowac w marce Next, nie wiedzac nawet ze zawitam do Anglii
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 3 Maj 2007, 16:07
A co mi tam. Moja firme tez podam www.peruvianconnection.co.uk ale musze od razu uprzedzic ze terminy doreczenia sa jak przy zamawianiu Mercedesa z super wypasem
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Wysłany: 5 Maj 2007, 16:56
Misiek Przytulas napisał/a:
Ja bedac jeszcze w Polsce duzo ubran sprzedawalem jak i kupowalem na allegro. Kilka razy bylem rozczarowany ze np rozmiar okazal sie niodp;owiedni ale to byly jakies smieszne kwoty jak na polskie warunki wiec nie bylo czego zalowac. Sam sprzedajac staralem sie wszystko opisac najdokladniej, dac jak najwiecej zdjec, wiec klientow mialem zadowolonych ponad 200 pozytywnych komentarzy, no ale to bylo w Polsce ...
napisz lepiej ile dostales negatywnych i dlaczego uciekles do anglii
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2243 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 7 Maj 2007, 13:30
Hehehe, mialem 2 negatywy, jeden mi sie trafil od jakiegos jelopa ktory napisal cos w stylu "spodnie z wada bo maja przetarcia po obu stronach pod kieszeniami" oczywiscie przetarcia fabryczne, ale jak ktos kupuje cale zycie spodnie w markecie to sie zdziwil , a drugi nie pamietam, tez jakas pierdola byla o ile mnie pamiec nie myli to chyba mu rozmiar nie pasowal ale ja sklepem nie bylem i wymiary byly podane bardzo szczegolowo na aukcji.
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 7 Maj 2007, 16:51
ale ja sie kolezko wcale nie tlumacze , przypomnialo mi sie i tyle, ja zazwyczaj lipy ludziom nie wciskam i sam staram nie dac sie na ciagnac na rozne "okazje"...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum