Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
hejka poszukuje polskiej instruktorki aerobiku może ktoś coś wie na ten temat.. lub gdzie można iść poćwiczyć aerobik z polska trenerką!!07892794417 proszę o kontakt.
Z tego co wiem sa organizowane zajecia aerobiku w szkole na Oxford Road dwa albo trzy razy wtygodniu po dwie godziny od 19 do 21. Prowadzi je polka jak zalatwie numer od kolezanki to napisze a tam dowiesz sie wiecej informacji.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 3 Lipiec 2008, 11:11
Jak sie chce na lato wygladac ladnie, to sie bierze za siebie pod koniec zimy
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
dobra to ja juz wiem:D
zajecia sa 2 dni w tygodniu, od 19:30 do 21:30
przewaznie sa to poniedzilaki i czwartki( w tym tyg akutrt wtorek i sroda wyjatokowo)
pierwsze 2 godziny za darmo, potem 2 funty za spotkanie;)
so organizowane w jakims kosciele<hmm> kolo biblioteki na oxford road
idzie ktos?? ja sie wybieram:]
dobra to ja juz wiem:D
zajecia sa 2 dni w tygodniu, od 19:30 do 21:30
przewaznie sa to poniedzilaki i czwartki( w tym tyg akutrt wtorek i sroda wyjatokowo)
pierwsze 2 godziny za darmo, potem 2 funty za spotkanie;)
so organizowane w jakims kosciele<hmm> kolo biblioteki na oxford road
idzie ktos?? ja sie wybieram:]
Daj znać jak jest, też bym się wybrała ale poczekam na opinię
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum