Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
3 tygodnie temu rodzilam w RBH i korzystajac z tego forum chce powiedziec wszystkim, ze opieka na porodowce i oddziale poporodowym jest rewelacyjna pod kazdym wzgledem. Wszyscy narzekaja na NHS a ja mysle ze w Polsce o takim komforcie za darmo wciaz mozna tylko marzyc. Polozne lekarze i anestezjolog to wspaniali ludzie, ktorzy sa na kazde skinienie. Mialam epidural, ktory zaproponowala polozna. Porod byl trudny i dlugi, zakonczony prozniociagiem, ale mimo wszystko mam same dobre wspomnienia.
Pozdrawiam wszystkie mamy.
Wiek: 25 Dołączyła: 19 Mar 2007 Posty: 18 Skąd: mazury,UK-reading
Wysłany: 15 Lipiec 2008, 10:40
To prawda co mówisz ja moge w 100% potwierdzić,że opieka na porodówce jest naprawde dobra.O mnie zadbali świetnie chociaż tak jak u Vicarage mój poród był dość długi i ciężki:)Na poród szłam przestraszona,bo na słuchałam się głupich opowieści ale naprawde już od wejścia miło zostałam zaskoczona.No oczywiście pomijając fakt,że trzeba się bardzo długo naczekać zanim się tobą zajmą:)
wlasnie, zastanawia mnie to, ze bardzo duzo kobiet straszy porodem, w szczegolnosci mlode kobiety, ktore pozniej tylko boja sie a i tak przejda to samo- wiec jaki jest sens tego straszenia, skoro kazda z was czeka to samo?Apeluje o zdrowy rozsadek to tych kobiety, ktore jak slyszalem na wlasne "ucha" :porod to najgorsza rzecza, juz nigdy tam nie pojde i takie tam rozne niepotrzebne rzeczy...:D:D
prawda ze mozna to przetrwac? nie ujmuje tego, ze to jest naprawde wielki wysilek i bez watpienia bol, jednak straszenie innych wprowadza niepotrzebny...strach.
Czesc wszystkim Kobietom w Ciazy !
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Nie wiem jak inne szpitale w Anglii ake nasz w Reading to rewelacja.Byłam tam dwa razy na odziale i nie rozumiem kobiet które chca rodzic w kraju.Nieznajomos jezyka nie jest zadna przeszkoda do tego żebyscie czuły sie tutaj jak królewny.Namawiam wszystkie kobiety nie wracajcie rodzic do kraju jezeli tutaj placicie ubezpieczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum