Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wpiszcie jakie kosmetyki są godne polecenia. Z wielkiej różnorodości produktów nie wiadomo na co się zdecydować który kosmetyk jest dobry.
Polecam
do włosów: Schwarzkopf Gliss hair repair (total repair express conditioner) jest naprawdę super.
do ciała: Garnier body cocoon Dry skin. fenomenalnie nawilża skórę.
ja polecam oliwke johnson z aloesem- rewelacja na mokra jeszcze skore, robi sie jak u niemowlaczka, jedwab w plynie na mokre wlosy i na suche, bardzo dobrze odzywia wlosy i sprawia, ze sa bardzo jedwabiste, odzywki i szampony matrix(mozna dostac w salonach fryzjerskich) podklady maybelline np:dream matt mousse i tej firmy tusze do rzes..
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
ja polecam balsam z samoopalaczem (co przyda sie napewno duzej ilosci kobiet polskich w anglii gdyz suonko tu tak dobrze nie opala;) ) johnson na noc skora dostaje ladnego brazowego koloru (nie zoltego jak po niektorych balsamach) oraz bardzo dobrze nawilza oraz do wlosow farbowanych polecam gliss jak moja poprzedniczka:)
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 2007, 14:45
uzywam tusz do rzes L'oreal(nie wiem,jak sie to pisze;))Shockin,czy jakos tak i jest naprawde powalajacy efekt!!!!Polecam dla wszystkich kobiet,ktore chca miec dlugie i grube rzesy(rzucicie chlopow na kolana )...
Co do antyperspirantow,kazdy ma wyprobowany.Kiedys uzywalam Rexone i uwazalam,ze jest dosyc dobra,ale teraz wiem,ze Dove w sztyfcie to bardzo dobry wybor:)!!!!Osobiscie lubuje sie w kosmetykach z firmy Avon.Polecam takze blyszczyk Maybelline i pomadke Water Shine:).Juz nie chodzi o firme,ale wiadomo,kiedy kosmetyki sa troszke drozsze,maja wtedy lepsze "dzialanie"-pozwolmy,ze tak to okresle .
Aha,co zwalczenia lupiezu polecam zakupic Head&Shoulders cytrynowy .Jesli cos jeszcze przypomni mi sie,na pewno dopisze:).
O,wlasnie,zima uzywam fluidu albo jakiegos podkladu.Ostatnio kupilam fluid matujacy Rimmel.Polecam,jest super
uzywam tusz do rzes L'oreal(nie wiem,jak sie to pisze;))Shockin,czy jakos tak i jest naprawde powalajacy efekt!!!!Polecam dla wszystkich kobiet,ktore chca miec dlugie i grube rzesy(rzucicie chlopow na kolana )...
a wlasnie szukam nowego tuszu do wyprobowania zeby powalic meza na kolana wyprobuje ten co mowisz i zobaczymy
_________________ "...Tam gdzie sie kocha, nigdy nie zapada noc.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum