Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
ENGLISH MARTYRS CATOLIC PRIMARY SCHOOL/bardzo dobra szkola moj syn tam chodzi,dzielnica tilehurt rg 30 pozdrawiam!spoko okolica tylko troche daleko od miasta
Rzeczywiscie troche daleko ale warto przemyslec:). Nie orientujesz sie jaka opinie ma szkola w Lower Earley?, katolickiej w poblizu nie ma.
Zastanawiam sie tez na zamieszkaniem w Shinsfield, znasz to miasteczko troche?
_________________ Rzenia
panashe [Usunięty]
Wysłany: 29 Maj 2007, 17:26
Tak zwane szkoly wyznaniowe czyli Church of England albo Catholic sa zwykle uwazane za nieco lepsze od 'normalnych' szkol, nalepiej poszukac takiej w okolicy. Na pewno latwiej bedzie znalezc szkole C of E.
Imię: Sylwia
Wysłany: 28 Marzec 2008, 14:57
Jak urodzę droga Ago to się odezwę ale nie wiem czy różnica wieku naszych pociech i płeć (będę miała chłopca)nie będzie w tym przeszkadzać bo mogą sie nie dogadać, wiesz jak to jest.. mam termin na 24.04.
A tak w ogóle to chcialam sie dowiedzieć czy ma może któraś z mam łóżeczko na odsprzedaż w nienajgorszym stanie??? Bo mam pewne na oku ale nie mam do niego 100% przekonania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum