Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 27 Sierpień 2008, 14:53 Magiczne substancje i diety cud
Przed chwilą trafiłam na ogłoszenie w dziale usług na temat kolejnych magicznych ziół czy herbatek odchudzających...
I tak mi przyszło do głowy żeby zapytać jakie są Wasze doświadczenia z różnymi dietami/specyfikami/magicznymi kuleczkami czy innymi rzeczami i czy coś faktycznie według Was działa.
Pochwalcie się dziewczyny jeśli którejś udało się poważnie schudnąć i utrzymać wagę
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
ja wierze w magiczne substancje...polecam w szczegolnosci opium i poczciwego muchomorka...:D
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
Zadne specyfiki nie odchudza na stale najwyzej pomoga jako suplementy diety ( a mam w tym dosiwdzczenie ) najlepsza dieta to jesc polowe
+ ciwczenia .Ewentulanie dobrze zbilansowana dieta 1000ck stare ale sparwdzone i skuteczne .Cala reszta tylko omamia i kusi szybka utrata wagi ale najszybciej to odchudza sie wtedy nasza kieszen i tak juz zostaje
KOBIETKI CO W Z TYMI DIETAMI KURDE WSZEDZIE NA OKOLO SLYSZE O DIETACH TEN TEMAT CZASEM MNIE PRZERAZA MIESZKAM ZE SZWAGIERKA I JEJ MEZEM OBOJE SA NA DIECIE ZNAJOME OSTATNIO MI PISALY ZE SA NA DIECIE KOLEZANKI Z PRACY CO 2 SIE ODCHUDZA KURDE DZIEWCZYNY POWARIOWALYSCIE Z TYM ODCHUDZANIEM Z TYMI DIETAMI?
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 00:07
nie kazdy ma cialo modelki...
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
KOBIETKI CO W Z TYMI DIETAMI KURDE WSZEDZIE NA OKOLO SLYSZE O DIETACH TEN TEMAT CZASEM MNIE PRZERAZA MIESZKAM ZE SZWAGIERKA I JEJ MEZEM OBOJE SA NA DIECIE ZNAJOME OSTATNIO MI PISALY ZE SA NA DIECIE KOLEZANKI Z PRACY CO 2 SIE ODCHUDZA KURDE DZIEWCZYNY POWARIOWALYSCIE Z TYM ODCHUDZANIEM Z TYMI DIETAMI?
Ja tylko pytam o doświadczenia
Bo jak zuważyłas to już tak jest że każdy chce schudnąć (a że żadko się udaje więc ciągle próbujemy) - jakieś skrzywienie mamy na tym tle czy co - z tym, że z doświadczenia wiem, że magiczne środki nigdy tak naprawdę nie działają więc wkurzają mnie te wszystkie cudowne reklamy.
No i chętnie posłucham o konkretnych, najlepiej prostych rozwiązaniach byle skutecznych, mam dość odchudzania się przez całe życie, o!
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Generalnie wszytko co jemy nazywa sie dieta ,a gro kobiet i nie tylko chce stoswoac diete odchudzajaca z pobudek roznych ............ania w sumie nic konkretnego nie stosowalam bo aby zakupic srodkow cudow na moje odchudzanie to kasy by mi zabraklo (tyle kilo w zapasie ) wiec jeedyna skuteczna metoda dla mnie bylo naprawde trzymanaie sie scisle diety 1000 ck i cwiczenia godzinka rowerem +godzinka areobiku 4-7 razy w tygodniu -ale to juz walka z nadwaga rzedu 40 kilo .Natomista jesli kots ma nadwage 2-10 kilo badz urojenia wzgeledem swojej wagi jakis specyfik napewno moze zastapic powyzszy sposob .a plaski brzuszek pojawia sia bardzo szybka jak sie pzrestaje jest po godzinie 17 do tego wykonac jakies 100 brzuszkow i po miesiacu zaczyna sie widziec efekty ---------ale to nie dla mnie ja musze walczyc ze zwalami tluszczu a nie mala oponka dlatego ja smigam na gym 3-6 razy w tygodniu po godzinie no i jakas tam dietka mi podeszla srodziemnomorska ,ale mieszam ,staram sie trzymac 1000-1500 ck bo juz nie jestem taka mloda i jak za szybko schudne to wszytko bedzie wisialo hahahahaahah no to na tyle
No to jeszcze tylko powiedz Katrin jakie do tej pory masz rezultaty - czytaj ile udało ci się zrzucić lub jeśli wolisz czy już wymieniałaś ciuchy na mniejsze.
Ja też zauważyłam (po latach prób z różnymi rzeczami), że jedyna skuteczna w moim przypadku metoda to dieta 1000 Kcal - zwłaszcza dlatego, że mnie zupełnie nie ogranicza. Nie muszę myśleć o jakiś o kosmicznych zakupach i spędzać godziny w kuchni, żeby coś wyprodukować do zjedzenia, a co więcej jak mnie nachodzi ochota na czekoladę to jem i już - tyle, że pilnuję kalorii.
Ale niestety przez ostatnie 2 miesiące nie spadło mi już zupełnie nic z wagi i chyba czas trochę obudzić metabolizm ćwiczeniami, ale kurcze tak mi się nie chce i czasu mam mało No ale mam nadzieję, że te dwie rzeczy razem powinny mnie wreszcie doprowadzić do celu, bo ciągle do niego daleko...
Aniu jak narazie od maja do dzis zgubilam jeden rozmiar w ubraniach ,zadna rewelka bo jakies 10 lat temu jak sie odchudzalam to w takim samym czasie zgubilam 20 kilo -ale wtedy to bylo desperados --na sniadanie pomidory +ogorki (wszytko swierze z dzialeczki rodzicow ) na obiad kurczak gotowany +pomidoty i ogorki ,na kolacje woda +cwiczenia rower i areobik --nie wydalalm wtedy ani zlotoweczki na specyfiki ani na cwiczenia ,mieszkalam na morzem do zatoki gdanskiej mialam jakies 25 kilometrow i sobie jezdzilam rowerem wrcalam i muza na cla pare w pokoju i cwiczenia wszytko we wlasnym zakresie i oczywiscie wspieranie rodziny bylo super motywacja nigdy nie zapomne tamtych czasow ,Teraz nie mam tyle czasu na ciwczenia (wlasnie w tym miesiacu nie bylam ani razu ) z trzymaniem sie diety okropne problemy poprostu robi mi sie slabo wiec ciagle gorki ,moj mezus jakos mnie nie dopinguje .Mam cel bo w 2010 moja mlodsza siostra bierze slub i wybrala mnie na swidkowa i powiedziala ze zaraz po niej mam byc napiekniesza no i nie chce jej zawiesc .ale juz pomalu zaczynam sie godzic ze moj rozmiar bedzie rozmiarem pzrecietnej brytyjkii i na wypzredazach poprostu nie ma dla mnie ubran
jedrulez a skad wiesz ze ja mam cialomodelki, ja niedogryzam dziewczyna tylko sie cos pytalam bo moje kolaznaki tez szukaja diety cud wiec prosze byc wyrozumialym
Katrin, zejście o rozmiar mniej to jest duża sztuka! To jest jakieś 6-8 kg jeśli dobrze liczę, pewnie zleży od osoby oczywiście. Ja też zeszłam o jeden rozmiar niżej i chciałabym o jeszcze jeden - wtedy już byłoby ok
A co do wsparcia - teraz mi się pierwszy raz udało zrzucić i nie wrócić do poprzedniej wagi, dzięki temu że nie mam już męża, który by mi ciągle powtarzał bardzo motywująco jak to źle wyglądam. A co do twojego to może po prostu podobasz mu się jaka jesteś więc nie widzi sensu w tym, żebyś się katowała
Co do diet i różnych specyfików - jedyne co faktycznie w pełni wypróbowałam to była tzw. Dieta Cambridge, bardzo restrykcyjna - stosowałam ją przez 6 tygodni jakieś 10 lat temu, schudłam raptem 4 kg - co prawda nie było efektu jojo ale do dziś nie mogę patrzeć na napoje czekoladowe, po prostu mowy nie ma żebym to wzięła do ust.
restrykcyjnie stosowalam diete 13-dniowa tzw Kopenhaska .Koszmar wytrzymac ale efekty sa zawsze na niej tracilam pzrez dwa tygodnie 5-8 kilo ale teraz nie ma mowy o wytrzymaniu kiedy pracuje ,to masakra umieram wtedy z glodu (masz racje jeden rozmiar jak dla mnie to 7 kilo )
Apropo wspierania no moj maz nigdy nie narzekal (choc jak barlismy slub wazylam duuuuuuuuuuuuzo mniej niz obecnie ) i teraz tez milczy skubany ,usmiecha sie tylko pod nosem , moj synek wiecej mnie wspiera niz mezulek ahh te facety .
Mam prawie dwa lata na zrzucenie tych kilkudziesieciu kilo eheheh zobaczymy jak mi sie to uda ,generalnie lustra mogly by nieistniec i jak bym nie musiala chodzic do pracy i wogole wychodzic z domu to bylo by zajefajnie
A nie lubisz przypadkiem jeździć na łyżwach?
Bo to jest kurcze jedyna forma sportu, na którą zawsze mam chęć tylko jakoś ciężko o towarzystwo no i niestety lodowiska w Reading nie ma
na lyzwach a lubie albo inaczej lubialam bo ostatni raz jezdzilam jakies 20 lat temu hahaahha ale dawno ,mi daje doping wycisk na gyme i do tego mlodzi ,calkiem dobrze zbudowani trenerzy hihi ,Potem sobie spceruje po reading a takie fajowe facety mowia mi halo a moj maz sie pyta a skad go znasz ahahahhaah bomba .Lodwoisko bylo nawet i tej pseudo zimy ale sztuczne przy oraclu
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 21:23
modelka1984 napisał/a:
jedrulez a skad wiesz ze ja mam cialomodelki, ja niedogryzam dziewczyna tylko sie cos pytalam bo moje kolaznaki tez szukaja diety cud wiec prosze byc wyrozumialym
to dwuznaczny post, mozna go brac osobiscie, albo jako teze
Jesc mniej, po 20 wcale, duzo cwiczyc i plywac - u mnie dziala.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 28 Sierpień 2008, 22:20
chyba na czikulinki
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Ja chodze do Advance gym ,na przeciwko sainsburego na friar street ,mila atmosferka nie za duza sala ,sprzetu ,maja troche za malo jak dla mnie nie ( w Polsce chodzilam do gymu to mieli wiecej specjalistycznego sprzetu na rozne partie miesni ),ale coz za 39 £ miesiecznie cala dobe mozna tam spedzic wypocic
Wysłany: 29 Sierpień 2008, 10:13
Katrin napisał/a:
ale coz za 39 £ miesiecznie
ja place 17 i mam silownie i basen...
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
I czy ktoś z Was chodził może do Express Gym przy Oxford Road, za mostem Reading West?
moj znajomy jest stalym gosciem tam, swego rodzaju kulturysta i bardzo sobie chwali wlasnie ta silownie.
_________________ "What is good? - everything augments the feeling of power, the will to power, power itself, in man. What is evil? - whatever springs from weakness. What is happiness? - the feeling that power increases - that resistance is overcome." - The Antichrist
nie jest kulturysta tak na powaznie,ale od roku juz chyba prawie nie pije alkoholu, utrzymuje konkretna diete, ma duuuze powodzenie u kobiet...