Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 27 Kwiecień 2007, 11:14
Sexmisja ;]
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 8 Maj 2007, 14:20
211 vs 443 na chwile obecna. Przegrywam w przedbiegach ;]
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 10 Maj 2007, 10:12
Medyk, obrales jakas nowa strategie, czy ktos Ci zrobil mala lobotomie ?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 11 Maj 2007, 10:07
Czytalem kiedys komiks "Lobo" i on tam swietnie pokazuje, jak sie to robi (i nie tylko to)
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 2 Sierpień 2007, 13:19
a no koniec przeanalizowanie wypowiedzi i profil idealnej kobiety stworzymy tylko po co? jak by sie nim poslugiwac w poszukiwaniach to starokawalerstwo murowane a no w sumie tak..."niech sie ucza"
_________________ ...i can resist everything except temptation...
ja nie lubie w facetach cwaniactwa,popisywania sie "co to nie ja" z duzymi brzuchami od piwska , zakompleksionych przez co mszcza sie na kobietach nazywajac je "feministkami" , smiechu warte.
Wysłany: 27 Sierpień 2007, 00:32
wbrew pozorom faceci maja z kobietami wiele wspolnego...my tez(a przynajmniej ja) nie lubimy kobiet z duzymi brzuchami(z jakichkolwiek powodow by te brzuchy nie byly)i takich dla ktorych z powodu braku sensownych argumentow w danej kwestii najlepsza linia obrony jest nazwanie faceta meska szolwinistyczna swinia i juz...bo tak...a jak do tego jest cwaniara to juz wogole "smiechu warte" Ctrl+A Ctrl+C i Ctrl+V===>czego nie lubimy w kobietach:D
_________________ ...i can resist everything except temptation...
a czemu to tylko faceci maja sie zmieniac?
ciagle jakies zmiany wymagane
ciagle cos sie wam w nas nie a podoba
jak to jest?
moze wy tak naprawde nie lubicie mezczyzn?
od tego dobrobytu im sie w du...ch poprzewracalo :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum