Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2058 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 9 Grudzień 2007, 12:01 PIERWSZY KONKURS - wymysl logo forum
W zwiazku z tym ze forum Polski Reading nie ma jeszcze zadnego logo, ktore mozna by bylo wykorzystac w przyszlosci na koszulki forumowe, naklejki czy inne gadgety , zachecam Was do zlapania za myszki, olowki oraz farby plakatowe, ktore posluza Wam do zaprojektowania logo Polski Reading. Forum tworzymy razem, wiec i logo wybierzmy wszyscy razem. Prace moga byc w kazdym formacie, jesli nie potraficie zamiesci zdjecia na forum podeslijcie mi ten plik na maila, a ja go zamieszcze w Waszym imieniu.
Ile czekamy na prace?
Czekamy do momentu az zbierze sie przynajmniej kilka prac, zeby bylo z czego wybrac.
Jak wybierzemy?
Zrobimy ankiete w ktorej bedzie mozna oddac glos na swojego faworyta i ilosc glosow przesadzi o wygranej.
Co mozna wygrac?
W tym konkursie moge Wam zaoferowac karte pamieci, ktora mozecie wykorzystac na wiele sposobow w swoich urzadzeniach. Macie wybor pomiedzy dwiema nowymi, fabrycznie zapakowanymi kartami:
Kingston MicroSD o pojemnosci 1GB
lub
Sony Memory Stick o pojemnosci 2GB
Zapraszam do zabawy!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2058 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 5 Styczeń 2008, 23:44
ktore logo, mowisz o tym co wyciales je z gornego banera czy zrobiles jakies nowe, bo jesli to ten motyw z wycietym fragmentem Polski Reading to sie nie liczy !
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
właśnie do kiedy można wysyłać propozycje loga ???
bo ja dziś dałem znać kuzynowi (nawet zapodałem mu wizje )
proste logo:
-owalnego kształtu
-głowa lwa (w środku)
-na biało-czerwonej fladze (chociaż zastanawiam się nad szachownicą taką jak miały samoloty)
-i na około napis str. www
-wszystko w intonacji kolorów szarego i czarnego, poza bielą i czerwienią
Wysłany: 7 Styczeń 2008, 17:11
caly czas aktualne
czekam na Wasze propozycje, jesli uzbiera sie kilka grafik, to robimy ankiete, wygrana osoba dostaje wspomniana nagrode [nowke sztuke niesmigana ] i jest dumna z loga ktore bedzie na koszulkach, naklejkach na autach i wszedzie co bedzie dotyczylo forum Polski Reading i Polonii mieszkającej w Reading !
Wysłany: 11 Styczeń 2008, 23:35
Chcielismy logo, a mamy baner ...
No zajebiste, pomysl mi sie bardzo podoba, to mamy 2 prpozycje jak narazie, jedna podeslal Valencja, tez ja zaprezentuje jutro, z tym, ze jest to odreczna forma rysunku, ktora oczywiscie mozna przelozyc na papier.
Teraz jeszcze jedna kwestia, czy kuzyn bedzie w stanie zmontowac to w duzej rozdzielczosci z kazdym obiektem w osobnej warstwie? Ewentualnie jest w posiadaniu samych motywow orla i lwa w duzej rozdzielczosci? To bardzo wazne, zebym mogl to skalowac w pozniejszym terminie jako logo na wizytowki, koszulki i inne tego typu rzeczy.
Rowniez chcialbym innych zmotywowac,, powiedzmy ze zamykamy konkurs z dniem 1 lutego i zrobimy 7 dni na glosowanko...
myślę, że jest w stanie to zrobić pyt tylko czy znajdzie czas pomiędzy praca, a 100diowaniem na weekendach (czy nie będzie za leniwy) etc postaram się go przyszpilić co by sie postarał bardziej wysilić dam znać jak będą jakieś postępy
Sam się wysiliłem i to za pomocą paint-a bo nie posiadam niestety za dużego talentu do programów odpowiadających za grafikę (logo nie skończone) dałem tak do ogólnego osądu
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 16 Luty 2008, 12:11
nie chce mi sie bawic corelem i fotoszopa
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 19 Luty 2008, 13:36
Zaczalem... ale sie poddalem
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 20 Luty 2008, 18:00
cos mi nie idzie, dawno sie tym nie bawilem i takie badziewie wychodza, wstyd.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 28 Marzec 2008, 18:13
to juz lepiej jakbyscie przerobili to:
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 29 Marzec 2008, 12:44
A mje sie nie chce
A w zasadzie to uwazam, ze naszym zwierzeciem patronem powinien byc gryf, pol lew pol orzel.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum