Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2146 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 22 Luty 2007, 22:31 Nakarm głodne dziecko
Mam nadzieje że nikomu to nie będzie przeszkadzać. Przypomniało mi się że jest strona, która za klikniecie w brzuszek pajacyka przekazuje pieniądze na posiłki dla biednych dzieci w Polsce. Nas to nic nie kosztuje, nie zostanie nam zainstalowane żadne niechciane oprogramowanie, nie zostaniecie zasypani otwierającymi się oknami przeglądarki nie wiadomo skąd, jest to całkowicie bezpieczne.
Jedyne co trzeba zrobić, to kliknąć w baner z pajacykiem, który znajdziecie poniżej, a następnie kliknąć w brzuszek pajacyka na stronie która nam się pojawi, to wszystko! Dziennie można kliknąć niestety tylko jeden raz.
Zróbmy dla nich chociaż tyle...
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2146 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 24 Luty 2007, 21:03
ja tez sie staram robic to codziennie, czasem nawet kilka razy, gdyz mam dynamicznie przypisywane IP i za kazdym razem jak sie zresetuje modem albo straci polaczenie [bezprzewodowy] zostaje mi przypisany nowy adres, wiec co jaki czas sprawdzam sobie czy moge kliknac jeszcze raz ...
Ale malo osob sie stara zeby poswiecic te 30s , widze to w statystykach, na razie jest 21 klikniec w ciagu 2 dni, slabiutko ...
Dodam tylko, ze na jeden posilek potrzeba 50 glosow.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Jezeli juz jest pajacyk to proponuje dodac http://www.polskieserce.pl/ , klikajac w serce przekazujemy 5gr na budowe sztucznego serca... Co do tych klikniec na pajacyku to nie masz co sie martwic, niektorzy maja ta strone ustawiona jako stratowo, inni wchodza sami, a dopiero inni korzystaja z banera ;]
Nypel8:) [Usunięty]
Wysłany: 3 Marzec 2007, 14:36
klikam codziennie,odkad przeczytalam o tym na forum.Fajna akcja,zawsze jedno klikniecie do przodu
dodanie do linka target=_blank powoduje ze bedzie Ci sie otwierac w nowym oknie i tyle. U mnie po prostu po kliknieciu na link zmienia sie strona na pajacykowa i pozniej musze albo od nowa na forum wchodzic albo po historii grzebac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum