Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 354 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 10 Czerwiec 2007, 18:35 Zakaz palenia od 1 lipca
Nareszcie od 1 lipca bedzie mozna spokojnie stac na peronie i nie wachac spalin wydzielanych przez palaczy. Jak kilka osob juz wie jestem niepalacy i ciesze sie z tego zakazu. Jak mowil moj znajomy "jemu nie przeszkadzalo to ze ja nie pale"...
Kto jeszcze przyjmuje ten zakaz z zadowoleniem??
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Ja pracuje w restauracji i 90% osob pracujacych ze mna pali, sam jestem palaczem. Jakies nieudogodnienia beda, ale przynajmniej bede mial czyste sumienie, ze nikogo nie truje.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 28 Czerwiec 2007, 11:31
LOL, co wlasnie uslyszalem w ZETce
Jakis wlasciciel baru w Anglii (nie pamietam w jakim miesice), w zwiazku z wprowadzeniem zakazu palenia od 1szego, chce przeksztalcic swoj bar w ambasade jakiegos tam kraju, a co za tym idzie na terenie jego "ambasady" bedzie mozna palic, a dodatkowo bedzie mogl sprzedawac drinki bez vatu
Nobla mu powinni dac
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum