Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 7 Maj 2007, 22:54 Zagadka - Konkurs :)
Powinienem to umiescic w temacie Joke, ale licze na Wasza pomyslowosc i dobra zabawe , pierwsza osoba ktora odgadnie dostanie range VIP (Do boju Medyk!) , jednoczesnie stanie sie pierwszym VIPem na tym forum.
Jakie najgorsze świństwo może zrobić Polak Polakowi ?
Czekam na Wasza pomyslowosc i odpowiedzi ...
Oczywiscie wygrywa pierwszy post z prawidlowa odpowiedzia .
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Wiek: 38 Dołączyła: 20 Mar 2007 Posty: 69 Skąd: mazowieckie
Wysłany: 7 Maj 2007, 23:11
Dla Ciebie i chyba dla większości... "Podp..... dla szefa - "angolka", jednym słowem "wykopać dołek, aby samemu być na górce"..., ale to jest nic..., znam "lepsze"numery, ale one nie są na forum, żal w takim ś wietle przedstawiać rodaków...
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 7 Maj 2007, 23:16
Tak na poważnie to nieznosze jak gdzies czytam albo słysze, że znowu jakiś Polak zarabia na tym, że załatwia lipna robote albo mieszkania innym Polakom świeżo co przybyłym do Angli oczywiscie polakom a potem ślad po nim albo po nich ginie, to bardzo smutna cecha niektórych polaków że potrafia zarabiać nieuczciwie na rodakach.
az tak sie nie stresuj bo wylysiejesz a co gorsza wypadna zeby.
misiek prawdopodobnie chce zrobic "niespodzianke" medykowi i szuka sposobu.
podpuszcza nas vipkiem i zaciera raczki
za takie pomysly to juz sie placi pandami
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 8 Maj 2007, 10:31
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no szybko sie rozwiazalo , niestety nie wiem czy to sie tu przewijalo gdyz dostalem to innej grupie mailingowej do ktorej tez naleze od paru lat. Rozwalilo mnie to i musialem wkleic, w zwiazku z tym ze Emilio byl pierwszy to Pani z duza stopa pozostaje mi tylko pogratulowac ...
calosc wygladala tak:
Jakie najgorsze świństwo może zrobić Polak Polakowi ?
Zaglosowac na PIS i wyjechac do UK. (ta opcja bardziej mi sie podoba)
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 125 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 8 Maj 2007, 10:54
Gdzies czytalem jeszcze lepszy myk, w zasadzie rozmowe pomiedzy dwoma kolesiami:
koleś A: Ty, wyczaiłem fazę, zagłosujmy na Kaczyńskich, żeby zostali na drugą kadencję.
koleś B: Pokopało Cię gościu, idź się wyśpij, dlaczego?
koleś A: No bo patrz, jeszcze trochę porządzą, a potem wskutek referendum demokratycznego na terenach Wielkiej Brytanii i Irlandii włączymy te kraje do Polski.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 8 Maj 2007, 12:18
seMi : Jako skarbnik mojego fan clubu powinienes bardziej dbac o moj wizerunek. Naughty boy.
Ps. Specjalnie dla moich fanow zmienilem avata
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 8 Maj 2007, 12:28
seMi: Tesknilesz pyszczq ?
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.