Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 12:44 Wlasnie wrocilem z interview o NIN
Powiem Wam ze wszystko bylo easy,a tak nas straszyli znajomi . Po dotarciu do Slough, bo tam mialem umowione spotkanie, odnalazlem Job Center. Pomogl mi w tym moj sprytny GPSik bez ktorego byloby troszke trudniej, aczkolwiek przy dworcu mapa jest. Calosc przebiegla szybko i sprawnie, zadnych zbednych pytan czy innych trudnosci podczas interview, wszystko zajelo moze 30min, najgorsze co z tego bylo to stacja kolejowa. Kupilem bilet i nie wiedzialem co dalej, ktory peron, ktory pociag, normalnie masakra. Jesli ktos nie zna choc troche angielskiego to niech sie lepiej nie wybiera w taka podroz samotnie . Na szczescie obsluga stacji jest przyjazna i we wszystkim nam pomogla .
Swoja droga zapytalem przypadkowych Polakow jak tam jest mowili ze kiepsko, ze podobno 1/3 mieszkancow to Polacy. I jaka maja wypasiona Malinke, nasza to pikus jest!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 21:50
Cytat:
przytulas i ty masz czelnosci mnie od spamerow wyzywac....
Od razu wyzywac, powinienes byc zaszczycony ze Ty masz range a "Jendrulaz" nie , poza tym wyrazilem publicznie swoja opinie na temat komunikacji kolejowej w UK.
Aaaaa dodam jeszcze, ze rozwalily mnie ichniejsze pociagi, jechalem jakims pospiesznym, normalnie rewelka! Pedzil 200km/h i wcale nie bylo tego czuc, jedyne co mi przeszkadzalo, to ze jedna angielka podkulila nogi i polozyla je na siedzeniu, nic by w tym zlego nie bylo ale w butach ... Czy oni nie wiedza co to sa dobre maniery? Szkoda ze jeszcze nie miala klopsa pod butem, bo by sobie upaprala cale gacie .
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 21:55
Malo jezdzisz... W ogole nie jezdze, to byl moj pierwszy raz ! Mysle ze nastepnym razem jakakolwiek podroz do innego miasta odbede juz autem, zobaczymy.
jak byś jechał do lądynu to tylko pociągiem chyba ze lubisz korki, na zwiedzanie to tylko w wekend duzo tanszy bilet i masz w tym trawelke na cały londyn jeżdzisz do bulu metrem i busami.
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 22:06
mario napisał/a:
jak byś jechał do lądynu to tylko pociągiem chyba ze lubisz korki, na zwiedzanie to tylko w wekend duzo tanszy bilet i masz w tym trawelke na cały londyn jeżdzisz do bulu metrem i busami.
Podpisuje sie, chyba ze jedziesz w konkretnej sprawie tam i z powrotem to samochodem sie mozna poscic, ale pozwiedzac tylko pociagiem.
Wysłany: 20 Kwiecień 2007, 22:09
O tym wlasnie tez slyszalem, ale sam sie jakos nie wybiore bo nie wiedzialbym nawet jak dojechac na stacje , poza tym w grupie razniej, weselej i jak duza grupa to cieplej .
O tym wlasnie tez slyszalem, ale sam sie jakos nie wybiore bo nie wiedzialbym nawet jak dojechac na stacje , poza tym w grupie razniej, weselej i jak duza grupa to cieplej .
jak wsiądziesz w readingu to dojedziesz do lądynu na paddmington czy jakoś tak, potem metrem weż tylko mapke ze sobą a z powrotem tak samo tylko w przeciwnym kierunku trochę odwagi miśku i wiary w siebie.
Ja juz jechalem do Slough przez Londyn ;] Fajna wycieczka ... oczywiscie nie mialem odpowiedniego biletu, ale jakos poszlo ... tak to jest wejsc do pierwszego pociagu ;]
_________________ Niebieski do gRobowej deski!! Ruch Chorzow, die Macht!!:)
Imię: Emil Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 125 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 21 Kwiecień 2007, 18:20
EEE tam, z jazdą pociągami nie ma problemów, jak nie wiesz z którego peronu wsiadać, pytasz się w tzw. kasie, ew. na niektórych stacjach wszystko jest rozpisane na wielkich planszach, monitorki tyż mogą pomóc, ale nigdy, ale to przenigdy nie wolno pytać się ludzi pracujących na samych peronach (tych z gwizdkami), oni ponoć zawsze zgadują.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 26 Kwiecień 2007, 20:04
Cytat:
Od razu wyzywac, powinienes byc zaszczycony ze Ty masz range a "Jendrulaz" nie , poza tym wyrazilem publicznie swoja opinie na temat komunikacji kolejowej w UK.
No wlasnie! Tydzion mnie nie bylo i juz jakies anse za moimi plecami
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum