Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 26 Kwiecień 2008, 22:52
Takie ogloszenia trzeba dawac z kilkudniowym wyprzedzeniem, zeby kogokolwiek skaptowac. Poza tym skoro kierowane jest do ogolu mniemam, ze towarzystwo nasze nie przypadlo Ci do gustu. Wyspek wstydz sie, miales ja zbajerowac i wykrasc piny
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Ja raczej chcialam cos spontanicznego, ale widocznie ludzie w XXI wieku juz nie sa spontaniczni i nie lubia sie integrowac, nie to nie..sama sie pobawilam...A co do towarzystwa to sie miales JEDRULEZ odezwac..wiesz gdzie mieszkam i ze sama siedze, tak wiec ja jestem chetna zawsze do wyjscia..szczegolnie teraz jak jest ladna pogoda to w wolne dni/weekendy nie lubie siedziec w domu. Tak wiec jak szanowna rada starszych forum sie zdecyduje i mnie zaprosi;) to sie spotkamy:) A co do PInow to zmieniam zbyt czesto..zeby Wyspek mogl nadazyc;D Hejka
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 27 Kwiecień 2008, 13:09
Anulkaaa: Spontanicznie to mozesz ludzi za pomoca telefonu wyciagac a nie forum, ktore czyta sie co jakis czas
Eee ja sie odzywam caly czas, na forum Poza tym ja to wylaze do ludzi raz na rok a na reszte czasu chowam sie do mojej skorupy
Rada starszych, do ktorej tak bardzo chcialby qdlacz nalezec, zbiera sie rownie rzadko, jak ja wylaze ze swojej skorupy. Sprawdz dzial forumowe piwko
Poza tym jakis starszych?
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Jedrulez..dziekuje za rade..ale nie wiem czy sie zgadzam ze starszym kolega..nie mam twojego telefonu wiec nie bylo mowie o spontanie telefonicznym...;) A Qdlaty cos sie bardzo bojowy zrobil...wszystko w porzadku?? Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum