Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 2 Maj 2008, 20:51 warehouse sale - wielka sciema
Na prosbe znajoma publikuje to ostrzezenie.
Dostaliscie moze ulotke werhouse sale? Jesli dostaniesz, ze jakies tanie sprzety kupic mozna, to jest lipa. Kupujesz sprzet i okazuje sie, ze to jakas tania podroba. Robia to niby jako taka gre psychologiczna, niby akcja, kto da wiecej, ten wygra. On stracił ponad 100 funtów, kupił zajebisty aparat, ktory jest wart 5f. W ostatnia niedziele było to na kings road w tawernie a teraz jest na oxford w jakims hotelu. Szybka akcja duzo zamieszania wszystko wygląda zajebiscie prawdziwie, goscie sie szybko zwijaja i zostajesz z reka w nocniku.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Ostatnio zmieniony przez Jędrulez 3 Maj 2008, 00:02, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 356 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 3 Maj 2008, 09:06
Bylem raz na takiej "wyprzedazy" na szczescie stracilem jedynie 3funty na wejsciowke i dostalem w zamian g...no wart zegarek z zestawem dlugopisow(prezent ktory jakies linie lotnicze rozdaja free do biletu). Ale nauczylem sie czegos i juz nie bede marnowal czasu na takie "oferty". Sprzedaja "sprzet". Chinski crap wart najwyzej 10funtow za wylicytowana cene ok. 100funtow. Podkrecaja ludzi nawijka i maja prawdopodobnie podstawionych "klientow", ktorzy "rozpalaja" towarzystwo. Jedyne co to fajna nawijka, rodem z filmow Guy'a Ritchi'ego
Nastepna "imreza" w hotelu Pentahotel dawniej zwanym Renaissance.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Wysłany: 3 Maj 2008, 11:41
Zbojkotujmy to
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 4 Maj 2008, 00:01
Za poczucie humoru sprzedawcy maja u mnie 100%. Umieram po prostu ze smiechu, jakkolwiek rozumiem, ze zegarek z przyklejonymi wskazowkami moze doprowadzic do szalu
_________________ Kulal Bog, kulal czlowiek,a zaden-za malo, Nikt sie nigdy nie dowie, co w nich tak kulalo.
Wysłany: 4 Maj 2008, 11:59
To solar watch
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum