Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
no juz ci ktos w jakims poscie pisal ze depozytu nie zwracaja
wiec jak to sam pisujesz wystarczy tylko poprzednie posty czytac
a tak wogole to ja nic na temat tej agencji nie wiem, pewnie jak kazda inna sa takie czy inne problemy w koncu zadna nie jest ideakna.
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Czy ja wiem gregu czy depozytu nie zwracaja? Mieszkalem 3 lata na Winslet Place, korzystajac wlasnie z uslug tej agencji,.Gdy doszlo do rozwiazania kontraktu, wzieliscmy z kuzynkiem i szwagierkiem pedzle w dlon i wymalowalismy sciany, sufity, olejna na drzwi w 10 h -3 pokojowe mieszkanie...myslalem ze mi cycki odpadna , no ale dzieki temu odzyskalismy caly depozyt minus 50 GBP za agenta ktory przyszedl ocenic stan ...
Wiek: 28 Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 319 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 11:31
Wszystko jest pieknie i fajnie tylko prawie cala kase z depozytu zatrzymali, teraz jak bym mial od nich brac mieszkanie, zrobil bym szczegolowe zdjecia wszystkiego doslownie wszystkiego i dolaczyl do check in i wtedy masz jakies dowody zaprzeczajace temu co napisza ci w check out...
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 21 Czerwiec 2007, 13:14
Hmmmmmmmmmmm, nie wiem jak mozna mieszkac w takich flatach , lol. W kazdym badz razie czy moglibyscie mi zapodac numery do swoich landlordow wraz z ich imionami to sobie podzwonie i popytam, wiadomosci poprosze na priv, dzieki.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum