Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2241 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 2 Maj 2007, 09:27 Uzytkownicy ktorzy sie nigdy nie logowali
Jest bardzo duzo liczba osob, ktora sie zarejestrowala i ani razu nie byla na forum, byc moze dlatego ze podczas rejestracji podawali bledny adres (wiem na 100% ze bledny gdyz dostawalem info na mojego maila o blednym adresie) mimo wszystko i tak aktywowalem im konta. Trzeba zrobic z tym porzadek, bo zajmuja tylko nicki innym osoba, ktore moze chcialby podczas rejestracji je wykorzystac. Jesli znacie te osoby to dajcie im znac bo jesli sie nie zaloguja w ciagu tygodnia to wywalam te konta.:
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 3 Maj 2007, 09:28
przytulas nie rozwodz sie nad tymi mailami tylko je po jakims ustalonym czasie po prostu usun, tak sie robi na wiekszosci portali jesli ktos sie nie loguje przez dluzszy okres - unika sie wtedy smietnika!
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 3 Maj 2007, 12:29
znam ich wszystkich, dowiedzieli sie o medyku i nie chca sie logowac ;]
usun medyka, to sie zjawia
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 3 Maj 2007, 12:51
Ploszysz te niebogi swoim zlowieszczym smiechem
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 4 Maj 2007, 00:56
Jędrulez napisał/a:
Ploszysz te niebogi swoim zlowieszczym smiechem
trzymaj sie tematu jedrulez!
w tej mierze akuratnie nie kieruje sie wlasnym zdanim tylko ogolnymi zasadami na portalach, a znam nie jeden. nieaktywne konta po prostu sie usuwa po jakims czasie by nie robic balaganu!
w tej mierze akuratnie nie kieruje sie wlasnym zdanim tylko ogolnymi zasadami na portalach, a znam nie jeden. nieaktywne konta po prostu sie usuwa po jakims czasie by nie robic balaganu!
a co z takimi kontami ktore od niecalych 2 miesieacy naklepaly prawie 400 postow??? wchodze se dzisiaj po pracy na forum a tu tylko
m....k
m....k
m....k
m....k
biedaczek chyba za duzo w domu siedzi i nie ma z kim porozmawiac...
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Wysłany: 4 Maj 2007, 15:33
A wyjasnienie skrotu e.l.i.t.e. pozostawia sie samemu sobie..
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum