Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 4 Kwiecień 2008, 07:17
No w shoutboxie tak pisales Uosku jeden ! Chociaz to i lepiej, ze nie bedzie Hanki. Jakby zobaczyla jak sie bawimy z jej mezem to bym potem przez rok late'y robil
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Hint 2: Rozwiązanie problemu głodu i bezrobocia: głodni zjedzą bezrobotnych.
"cejdrow" sie pisze. No a lachony ktos zalatwia bo nie wiem czy z zona czy bez przychodzic
No i czy tu publiczno- prywatna impra czy dla ogolu?
po co lachony Przytupas bedzie na stole tanczyl wiec powinno wystarczyc ewentualnie jak bedzie za malo to Wyspek na ochotnika 'striptiz' odstawi
a tak powaznie to i ja szczegolow nie znam czekam na jakies konkrety a tu nic ale znajac zycie pewnie w ostatniej chwili cos ktos zadecyduje (bynajmniej mam taka nadzieje bo na magazynie za czesto wolne w weekendy nie daja, wiec i okazji malo )
_________________ Latwo ci zachowac twarz, gdy kilka na zmiane masz
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 29 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2239 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 4 Kwiecień 2008, 18:40
Dobra to wiemy ze mkaminski100 tez chce przyjsc, to moze ustalmy gdzie bysmy poszli. Zbiorke mozemy zrobic kolo 20, Ci co wiedza gdzie mieszkam moga podejsc do mnie, a po reszte podejdziemy np pod kwiaciarnie. Zalatwilem sobie late na nastepny dzien takze moge zaszalec i nie skoncze na 2 piwkach, aczkolwiek bedzie z umiarem
Hint 1: Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 354 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 5 Kwiecień 2008, 00:22
Sprawa jest taka, Przytulasek mnie zna jesli ja mowie, ze bede to bede i to przed czasem bo szanuje innych i ich czas. Wydawalo mi sie, ze jesli ktos ukonczyl 25 lat to mozna go uznac za doroslego czlowieka i nie rzuca slow na wiatr. Niestety ale ostatni nasz forumowy sped, przy okazji otwarcia przybytku polskiego jadla i picia, zakonczyl sie walkoverem bo zjawilem sie jedynie ja, Misiek i Fryzjer. Oczekiwalem od ludzi, ktorzy deklaruja pojawienie sie na takiej imprezie i maja pelnie wladz umyslowych, ze przyjda. Zawiodlem sie. Moge sobie wysnuc teorie, ze ktos oto nie lubi sie bratac ze mna tudziesz z Miskiem wiec prosze uszanujcie moj czas i jesli nie zamierzacie sie pojawic to nie podnoscie tematu i przestancie p...c, ze Polacy traktuja sie jak obcych.
Rzeklem.
Jesli ktos nie bardzo wie o kim mowa to prosze zajzec na liste chetnych na otwarcie Gospody
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
(...) Jesli ktos nie bardzo wie o kim mowa to prosze zajzec na liste chetnych na otwarcie Gospody
dobra po kazaniu listy nie znalazlem ale to szczegol
to gdzie sie wybieramy? przytupas cos pisal ze po 8 (mi tam pasi) nie wiem gdzie on mieszka i nie mam zamiaru go do bary za raczke prowadzic wiec wolalbym sie juz spotkac pod miejscem docelowym czyli podajcie ktory lokal i dokladna godzinke a sie zjawie (mozliwe ze stroz przyjdzie ze mna ale jeszcze nic nie wiadomo )
Wysłany: 5 Kwiecień 2008, 07:24
Qdlaty napisał/a:
to gdzie sie wybieramy? przytupas cos pisal ze po 8 (mi tam pasi) nie wiem gdzie on mieszka i nie mam zamiaru go do bary za raczke prowadzic wiec wolalbym sie juz spotkac pod miejscem docelowym czyli podajcie ktory lokal i dokladna godzinke a sie zjawie (mozliwe ze stroz przyjdzie ze mna ale jeszcze nic nie wiadomo )
Sluchaj ja tam na przyklad nazw ulic nie znam, a co dopiero barow. Wiec jakby ktos jeszcze sie chcial wybrac to umowmy sie pod jakims konkretnum miejscem, czyli np kwiaciarnia przy Oraclu na przeciw Sainsbury i stamtad ruszymy. No chyba, ze sie nikt nie zadeklaruje to mi wszystko jedno, bo po co tam stac jak i tak nikt nie przyjdzie . A jak Ty chcesz czekac pod czy w barze to nie ma problemu.
Wyspiarz napisał/a:
Misiek i Fryzjer
Heh patrz, a ja nie wiedzialem, ze to jest nasz forumowy Fryzjer
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 5 Kwiecień 2008, 10:04
a mialo byc piwko, dwa na biegu, bo lepa mi narzekal, ze go nie odwiedzam a tu sie robi zjazd mlodzierzy wszechpolskiej z wzajemnymi pretensjami o frekwencje
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
pamiec to moze i masz dobra ale napewno krotko, nigdy nie deklarowalem ze bede na zadnym forumowym piwku, ale nie wazne pospieramy sie przy piwku tylko nie zapomnij wziasc kij bejsbolowy badz kastet jak argumentow zabraknie
Jedrek na forumowe piwko potrzeba by wiecej osob, przytupas jak zwykle wyolbrzymia wiec nie grymas z tego co rozumiem to narazie deklaruja sie misiek ze strozem , ja (tez moze ze strozem ), wyspek i ty wiec proponowalbym WEST'a o 20.00? chodz to sobota i moze byc tloczno o tej porze.
Wysłany: 5 Kwiecień 2008, 15:53
Cytat:
Rodacy, Rzymianie,
Po krotkiej acz tresciwej konsultacji na sex telefonie Przylepasa zobowiazany jestem do przekazania tego oto komunikatu.
Krotkie ogloszenia duszpasterskie kosciola pod wezwaniem wniebowziecia mek panskich przenajswietszej Hieronimy.
Czas akcji: Dzisiejszy wieczor, godzina 20:00-20:30 (od razu mowie, ze sie spoznie)
Miejsce akcji: Dziupla Przylepasa
Bohaterowie: Imc Przylepas wraz z polowica, Qdlacz +/-Stroz, Wyspek + to, co ew zlapie, Ja, Anulkaaa, I kto tam jeszcze chce.
Wydarzenia: Wbijamy na kwadrat do Dźwiedzia, obalamy po browcu na klate, ktory zapewniamy sobie sami w pobliskim sklepie ciapka (bardziej wtajemniczeni dwa), wyjadamy mu wszystkie zapasy ze spizarni (ktorych raptem nie ma duzo po zimie, ale na pewno precle do piwa beda), po burzliwej burzy mozgow czesc idzie spac naje***, czesc zmienia dresy na stroj wieczorowy i idzie poplywac kajakami, czesc idzie na miasto pohulac a Ci najbardziej rozochoceni po odspiewaniu roty ida do domu spac.
Wszelkie watpliwosci takie jak np adres Przylepy (liverpool street ilestam) i inne nalezy kierowac bezposrednio do Organizera na jego rozpowszechniony w gazetkach gejowskich nr za pomoca zmyslnego urzadzanie, jakim jest telekom (komorka).
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
UUUU, szkoda, ze sie nie znamy, no i ze jestem w pracy, bo chetnie wybralabym sie na impre do Was (z moja 2 polowka oczywiscie). Nie mamy wielu znajomych w Reading . Maybe next time....
Wysłany: 6 Kwiecień 2008, 03:17
Udalo
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 6 Kwiecień 2008, 11:06
Wyspiarz napisał/a:
:hihi: Poza tym, to raczej srednia przyjemnosc nas poznac
Taaaaaaaaaaaa, niech sie wypowie Anulkaaa ! Poza tym nie wieadomo czy to bedzie sie liczyc poniewaz Jedrulez to dobry socjotechnik. Mial ja odprowadzic i pewnie podczas drogi powrotnej wywarl na nia duza presje, ktora moze rzutowac na szczerosc jej wypowiedzi
Udalo sie pifffko forumowe?? Ja bylem gdzie indziej, moze nastepnym razem
nic nadzwyczajnego, mozna by wrecz rzec nuda, przytupas tanczyl na stole wyspek odstawial striptiz, a my z jedrkiem parodiowalismy glowne postacie sceny politycznej, czyli tak jak zawsze na takich imprezach, wniosek: nie bylo po co przychodzic.
[ Dodano: 6 Kwiecień 2008, 12:32 ]
Jędrulez napisał/a:
Udalo
znaczy sie zaplata za odprowadzenie byla?