Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Wysłany: 5 Maj 2008, 22:02 Tesco na Oxford Road vs Malinka i Rarytas w Reading
Mieszka ktos blisko? Mozna by skoczyc i porownac ceny. Doszly mnie sluchy, ze maj nizsze ceny niz polskie sklepy, a nawet duzo nizsze na niektore produkty . Jesli ktos ma rodzine i powiedzmy duzo przerabia rodzimych towarow to moze sie okazac, ze zrobi sie tam spore oszczednosci.
Wysłany: 6 Maj 2008, 21:20
Owszem czasem coś się w tesco znajdzie tańszego niż w Malince, ale w większości to jednak Malinka króluje i po pierwsze mają większy wybór, po drugie miła obsługa, a po trzecie w większości niższe ceny niż w tesco - Malinka is the best
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 7 Maj 2008, 13:09
Mila obsluga? Rotfl.
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 7 Maj 2008, 21:02
ja o malince, ktorej nie lubie.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 8 Maj 2008, 16:35
Patriotyczny glos zaslepionych mas
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
:> w Tesco jest mila obsluga - slowa sorry, eksjuzmi itp to az naduzywam
Czy to znaczy, że pracujesz w tym nowym Tesco? To czemu ja cię tam jeszcze nie widziałam
A ja też lubię Malinkę w przeciwieństwie do Rarytasu
No dobra, panowie mogą narzekać, bo piwa tam nie sprzedają ... (a przynajmniej tak mi się coś o uszy ostatnio obiło)
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
na wakacjach tamtego roku Malina miale nie zla promocje piwa kup jedno 2gie gratis (termin waznosci sie konczyl za jakis czas) i dosc szybko pwio zeszlo
Wysłany: 5 Sierpień 2008, 07:11
A ja ostatnio robilem zakupy w Rarytasie i byla b. mila pani Ale chyba na przyuczeniu, bo sie pytala o to, jak wpisac cos do kasy fiskalnej... Generalnie bylem zaskoczony... Do Malinki jeszcze nie dotarlem, Rarytas jest najblizej mojej trasy z domu do centrum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum