Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2058 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 1 Maj 2007, 13:11 Temat dla Nowicjuszy
Mozecie sie teraz wykazac !
Sprobujcie napisac jakiegos posta, nic nie zepsujecie i nikt na Was nie nakrzyczy ! A moze sie rozkrecicie i bedzie konkurencja dla Medyka ? No to pisac mi tu szybciutko cos, wystarczy samo "czesc" a my juz Was dalej pociagniemy za jezyki !!!!
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 1 Maj 2007, 15:48
co to za bajerna impra bez mnie i dr medyka spamoholika?
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 347 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 1 Maj 2007, 18:12
Jesli pisalbym posty tak jak Medyk (czytaj kazde slowo w osobnym poscie) to tez mialbym moze nie kilkaset lecz kilkadziesiat postow na koncie. Poza tym wyznaje zasade zeby mowic wtedy kiedy sie ma cos do powiedzenia...
Czesc.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 166 Skąd: Łódź
Wysłany: 1 Maj 2007, 22:09
Zauwazyliscie, ze malo kobiet na tym forum? Mialam zaproponowac jakis wypad na kawe (alternatywa dla meskiego piffka), ale nie ma z kim... Ciut nudno.. Znaczy sie trudno
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2058 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 2 Maj 2007, 00:38
sealpup napisał/a:
Zauwazyliscie, ze malo kobiet na tym forum? Mialam zaproponowac jakis wypad na kawe (alternatywa dla meskiego piffka), ale nie ma z kim... Ciut nudno.. Znaczy sie trudno
Eeeeeeeee tam malo, plci pieknej jest ponad 113 uzytkowniczek, ale jak widac przewaza w duzym stopni plec intelgentna , jednakze zarejestrowalo sie kobietek sporo. Moze to dlatego ze do komputerow i elektroniki podchodzicie bardzej z "dystansem" . Statystycznie to wyglada tak:
1 - Mężczyzna - 206 - 65%
2 - Kobieta - 113 - 35%
Trzeba dawac info swoim znajomym to sie bujnie forum jeszcze bardziej.
Wyspiarz napisał/a:
Jesli pisalbym posty tak jak Medyk (czytaj kazde slowo w osobnym poscie) to tez mialbym moze nie kilkaset
Calkowicie sie z Toba zgadzam !
greg napisał/a:
Może Medyk się obraził albo neta mui ocieli
Ja obstawiam, ze od tego klepania w klawiature zaczely mu krwawic palce i jest w szpitalu bidulek
paula napisał/a:
No chlopaki, cos wam nie idzie rozkrecanie 'imprezy'
Co nie idzie!? Jak nie idzie?! To pomoz troche !!!!!
seMi napisał/a:
Czesc
Siedem ...
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
WWWlasnie taki wni0s3k mi sie wysunal przed szereg
Nie zabijaj lidera
forum polega na....
tym.... ze mniejszosc pisze a wiekszosc czyta
Strzelaj do wiekszosci - nie chybisz
Bez lidera, wiekszosc umiera
Wysłany: 2 Maj 2007, 07:40
Jesli chodzi o statystyke to jak idzie pan z psem to STATYSTYCZNIE maja po trzy nogi. Takze na psu bude taka statystyka...
"Plec inteligentna" - ROTFL.
Misiek Przytulas napisał/a:
Eeeeeeeee tam malo, plci pieknej jest ponad 113 uzytkowniczek, ale jak widac przewaza w duzym stopni plec intelgentna , jednakze zarejestrowalo sie kobietek sporo. Moze to dlatego ze do komputerow i elektroniki podchodzicie bardzej z "dystansem" . Statystycznie to wyglada tak:
1 - Mężczyzna - 206 - 65%
2 - Kobieta - 113 - 35%
Trzeba dawac info swoim znajomym to sie bujnie forum jeszcze bardziej.
Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 581 Skąd: Kraków
Wysłany: 2 Maj 2007, 07:54
Jędrulez napisał/a:
co to za bajerna impra bez mnie i dr medyka spamoholika?
racja jedrulez, co to do cholery ma znaczyc, impreza beze mnie???
greg napisał/a:
Może Medyk się obraził albo neta mui ocieli
zapewniam Greg ze moj szerokopasmowy internecik dziala i dzialac bedzie
chwilowa absencje zawdzieczam pracy - kiedys sie trzeba w niej pokazac
Wyspiarz napisał/a:
Jesli pisalbym posty tak jak Medyk (czytaj kazde slowo w osobnym poscie) to tez mialbym moze nie kilkaset lecz kilkadziesiat postow na koncie. Poza tym wyznaje zasade zeby mowic wtedy kiedy sie ma cos do powiedzenia...
Czesc.
sprobuj pisac kazde slowo w oddzielnym poscie, zobaczymy czy Ci sie uda!
Wysłany: 2 Maj 2007, 09:40
sealpup napisał/a:
Jesli chodzi o statystyke to jak idzie pan z psem to STATYSTYCZNIE maja po trzy nogi. Takze na psu bude taka statystyka...
No statystycznie to maja po trzy nogi, nie wzielas jednak pod uwage ze pies to w ogole inny gatunek, na forach raczej sie nie rejestruje i nie wyliczamy tutaj w statystykach sredniej ilosci nog na uzytkownika...
No statystycznie to maja po trzy nogi, nie wzielas jednak pod uwage ze pies to w ogole inny gatunek, na forach raczej sie nie rejestruje i nie wyliczamy tutaj w statystykach sredniej ilosci nog na uzytkownika...
Imię: Emil Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 23 Mar 2007 Posty: 132 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2 Maj 2007, 12:38
sealpup napisał/a:
Dokladnie Podobne: wiekszosc ludzi ma wiecej nog niz wynosi srednia na planecie Ktos madry kiedys powiedzial, jak sie znasz na statystyce to na dobra sprawe temu kto sie nie zna mozesz udowodnic wsszystko.
Ostatnio zmieniony przez Emilio 2 Maj 2007, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2 Maj 2007, 17:01
egzakli (zawiesniaczyl Jedrulez, po czym dodal z kompleksem): i nie wielkosc a technika
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 2 Maj 2007, 22:21
W sumie to nawet wyjatkowo moge komus racje przyznac.
paula napisał/a:
nie liczy sie ilosc, a jakosc
[ Dodano: 2 Maj 2007, 22:24 ]
Tylko patrzec jak w formularzu rejestracyjnym bedzie ilosc nog.
Poza tym napisales "raczej" wiec pewien nie jestes...
A tak w ogole to byl przyklad, a ty wszystko doslownie... Czyzby slawne poczucie humoru do grobowej deski (czy jakos tak)?
Misiek Przytulas napisał/a:
Wysłany: 3 Maj 2007, 13:35
Cytat:
tak sobie to tlumacz :p
Znaczy dla Ciebie liczy sie tylko wielkosc ?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Wysłany: 3 Maj 2007, 16:16
Powieksze sobie tak jak Ty, hirurgicznie
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Chcieliscie zeby sie wpisal nowicjusz wiec oto i ja nowicjuszka, jestem na tym forum od niedawna ale musze przyznac ze regularnie (czyt. prawie codziennie) je odwiedzam. Chcialabym rowniez zaznaczyc ze powiekszam grono kobiet jak rowniez mam 2 nogi i 2 rece czyli statystycznie jest wszystko ok. Z racji tego ze czesto odwiedzam forum w pracy moi wspolpracownicy sie dziwnie na mnie patrza jak szczerze gebe do monitora no bo musze przyznac ze smiechu tu jest pod dostatkiem. pozdrowienia dla wszystkich