Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Strona Główna
 Portal  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj  Album  Chat  Download

Poprzedni temat :: Następny temat
Temat dla Nowicjuszy
Autor Wiadomość
lucyfer_87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 1 Czerwiec 2008, 21:31   

Cytat:
hehe musialo zabolec skoro nadal to wspominasz i wypominasz...
A ja szczerze mowiac, mam to w... :zzz: :hihi:

nie nie, wcale nie bolalo, tylko dotej opry bawia mie Twoje komentarze- to jest tak jak z Monty Pythonem' caly czas jestes smieszny..sorry, zabawny, wybacz drobne przejezyczenie.. :what: :hah:

Emilio 

Imię: Emil
Wysłany: 1 Czerwiec 2008, 22:02   

Misiek Przytulas napisał/a:
mr G... napisał/a:
Przy ponad 1700 Twoich to nawet nie kilka tylko marność. :D

No tak, ale Ty jestes tylko 1,5 miesiaca a ja 1,5 roku :) . Poza tym staram sie to krecic wiec musze duzo spamowac :P .

I wychodzi Ci to nader znakomicie :D

Wyspiarz 

Imię: Bardzo pospolite
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 17:33   

lucyfer_87 napisał/a:
nie nie, wcale nie bolalo, tylko dotej opry bawia mie Twoje komentarze- to jest tak jak z Monty Pythonem' caly czas jestes smieszny..sorry, zabawny, wybacz drobne przejezyczenie..
You should move forward don't stick to the past mate. :hihi: :cool:

lucyfer_87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 17:42   

glosowalem na peace swego czasu- ale byles arogancki.
dalem Ci wiec czas z nadzieja, ze ochloniesz i bedziesz mogl normalnie dyskutowac- i wydaje mi sie, ze primo- naprawde odwaliles zadanie domowe, 2.cwiczyles jego lub inne relakacyjne metody, 3. przemyslales sobie co powiedziales Ty i co powiedzialem ja.

ja wyciagam reke na zgode <hand> i zycze powodzenia nie mniej szczerze niz od poczatku znajomosci.

Zdrowie Wysparza!

[ Dodano: 2 Czerwiec 2008, 17:43 ]
mowiac jego mialem oczywiscie na mysli joge...wybacz przejezyczenie

CóraZamętu 

Imię: Agnes Zombie
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 18:33   

ale bieda ;D

Wiecie co, mam dzis wolne, wlasnie koncze I piwo (cholera dopiero, juz powinnam byc po kilku, zeby racjonalnie myslec xDDDDD), a nie moge sie z domu wydostac, zeby isc po nastepne, poniewaz nie mam klucza, a drzwi sa zamkniete. DAMN!!!
To jest dopiero problem, a nie te wasze rozwazania co jest obraza uczuc takich czy siakich, jak ktos ma problem, to zawsze sie przyczepi, nie wazne jakiego wyznania, czy upodobania jest.
Opusccie swoje przyrodzenia i lyknijcie sobie kilka napojow wysokoprocentowoalkoholowych. Ja bym tak zrobila! :D :cool: :]

lucyfer_87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 18:41   

Coro! bardzo podobaja mi sie Twoje rozwiazania!

ja chetnie donioslby Ci piwa, musialbym jednak wczesniej znac Twoj adres (na priv :) ale nie moge wyjsc z domu ze wzgledu na prace- mam jeszcze pare rzeczy do skonczenia...arbacht macht frei? gowno prawda- im wiecej pracy tym bardziej zniewolony czlowiek :D

im wiecej pracy=tym wiecej pieniedzy= niewolnictwo :D

CóraZamętu 

Imię: Agnes Zombie
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 20:45   

hje hje
spokoloko, juz mnie uwolniono + doniesiono browczyki, wiec luzik! ^^
Tak wiec piwo + net + Aura Noir!!! yeah! HAHAHA!

A swoja droga, to musielibym kiedys wyskoczyc tego samego dnia do TheTurks! ;)

TenTego 

Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 21:13   

czesc, od wczoraj nowa osoba w reading. po przeprowadzce z zachodniego londynu :) miejsce zamieszkania: coley park :)

lucyfer_87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 21:51   

CóraZamętu napisał/a:
A swoja droga, to musielibym kiedys wyskoczyc tego samego dnia do TheTurks!

licze na to bardziej niz na slowa czarnego w niedziele :D :D

[ Dodano: 2 Czerwiec 2008, 21:51 ]
TenTego napisał/a:
czesc, od wczoraj nowa osoba w reading. po przeprowadzce z zachodniego londynu :) miejsce zamieszkania: coley park :)

witamy w Reading- mam nadzieje ze bedzie sie Tobie podobac i poczujesz sie jak w domu :)

TenTego 

Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 21:55   

lucyfer_87 napisał/a:
witamy w Reading- mam nadzieje ze bedzie sie Tobie podobac i poczujesz sie jak w domu :)

Juz sie tak czuje :) Dzieki :) Ktos z forum mieszka w okolicy Coley Park?

lucyfer_87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 21:59   

:)

napewno ktos tam mieszka- musisz jednak troche poczekac na odpowiedz..
szkoda ze nie wprowadziles sie wczesniej- wczoraj Misiek (admin tego forum) organizowal spotkanie- mysle ze bedzie takie jeszcze nie jedno wiec bedziesz mial okazje wstapic do smietanki :D :D

TenTego 

Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:01   

lucyfer_87 napisał/a:
bedziesz mial okazje wstapic do smietanki
Kuszaca perspektywa - ale smietanka nie zawsze jest zdrowa :)

lucyfer_87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:03   

oooo, swietne spostrzeznie! ja tez nie naleze do tej smietanki :D

ale powiedzialem o tym ze wzgledu na to, ze jestes tutaj "nowy" i pewnie chcialbys poznac nowych ludzi. wczoraj na imprezie tez nie bylem...:D

Misiek Przytulas 

Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:06   

Cytat:
szkoda ze nie wprowadziles sie wczesniej- wczoraj Misiek (admin tego forum) organizowal spotkanie- mysle ze bedzie takie jeszcze nie jedno wiec bedziesz mial okazje wstapic do smietanki :D :D

Tego spotkania wczoraj ja nie organizowalem, byla impreza wiec sie na nia wybralem i tyle. A co do "smietanki" to nic takiego nie istnieje, mielismy okazje poznac sie w jakims tam gronie, bo ludzie odwazyli sie przyjsc i mozna jedynie powiedziec ze sie lepiej poznalismy.

Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Skype: Kray_Zee (tylko rozmowy głosowe) | Mobile: 07902 738 879

lucyfer_87 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:18   

ee tam...musisz mi cwszystko psuc? a taka dobra Ci reklame zrobilem...

Misiek Przytulas 

Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:21   

Cytat:
ee tam...musisz mi cwszystko psuc? a taka dobra Ci reklame zrobilem...

Dzieki za troske jednak nie podpisuje sie pod czyms czego nie organizowalem osobiscie :) Impreze organizowal jedne z DJow (ktory jest na zdjeciach), a ja chcialem tylko zorganizowac grupowe wejscie ;) .

TenTego napisał/a:
czesc, od wczoraj nowa osoba w reading. po przeprowadzce z zachodniego londynu :)

A tak z ciekawosci, co Cie sklonilo zeby wyniesc sie z Londynu lub przyniesc do Reading jesli wolisz ;) ?

Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.

E-mail: admin@reading.net.pl | GG: 181 535 | Skype: Kray_Zee (tylko rozmowy głosowe) | Mobile: 07902 738 879

TenTego 

Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:24   

Misiek Przytulas napisał/a:
A tak z ciekawosci, co Cie sklonilo zeby wyniesc sie z Londynu lub przyniesc do Reading jesli wolisz ;) ?

Moja druga polowka dostala tutaj prace. Wiec sie przenieslismy. Ja pracuje z domu, wiec lokalizacja nie ma duzego znaczenia. A Reading jest dobrym wezlem komunikacyjnym. A na dodatek cena za jaka na zachodnich rubiezach Londynu placilismy za studio flat tutaj mamy 2-bedroom.

sylwek81 

Imię: sylwia
Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 01:56   

o maj gaad! jak ja teraz tesknie za Readingiem :( Pomimo ze pieknie tu mam , nie jest tak kolorowo- w doslownym tego slowa znaczeniu. Z praca lipa, zarobki nedzne i polskiej spolecznosci brak. Chyba po sezonie letnim wroce na rejony :)

Misiek Przytulas 

Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 11:06   

TAK !! WRACAJ DO NAS :P !! !! !! !! !!

_ania_ 

Imię: Ania
Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 21:09   

Cześć wszystkim :D

W Reading mieszkam już ponad rok ale dopiero dzisiaj przypadkiem trafiłam na to forum, co ciekawe zauważyłam linkę w katalogu publicznym na gadu gadu :)

Cytat:

A Reading jest dobrym wezlem komunikacyjnym. A na dodatek cena za jaka na zachodnich rubiezach Londynu placilismy za studio flat tutaj mamy 2-bedroom.

Podpisuję się obiema rękami, też się tu przeniosłam z zachodniego Londynu i ani trochę nie żałuję, w Reading jest dużo przyjemniej, a na obrzeżach Londynu trochę nudno.

Misiek Przytulas 

Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 21:21   

_ania_ napisał/a:
W Reading mieszkam już ponad rok ale dopiero dzisiaj przypadkiem trafiłam na to forum, co ciekawe zauważyłam linkę w katalogu publicznym na gadu gadu :)

To pewnie moj numer znalazlas :) , probuje ludzi powiadomic na wszelkie mozliwe sposoby. Mysle sobie, ze skoro Ty mieszkasz rok i nie wiedzialas o istnieniu forum, to ile osob musi byc w podobnej sytuacji :> ? Moze masz jakichs znajomych co tez nie wiedza :) ? Zapraszamy czesciej, wystarczy odwiedzic nas raz dziennie zeby byc na bierzaco ze wszystkim i byc moze komus pomoc odpowiadajac na jakies pytanie. Poza tym nasz system jest o tyle sprytny, ze zalogowanym pomaga odnalezc posty, w ktorych ktos, cos napisal podswietlajac foldery na kolor zolty. Co z reszta powinnas juz zauwazyc :) .

[ Dodano: 11 Czerwiec 2008, 21:22 ]
A moze jeszcze tylko zapytam, tak na goraco, jak pierwsze wrazenia :) ?

_ania_ 

Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 21:41   

Pierwsze wrażenia bardzo dobre :) I masz rację, faktycznie to na ciebie trafiłam w gg.

Niestety nie znam żadnych Polaków w Reading więc o forum im nie mogę powiedzieć i strasznie się cieszę, że tu trafiłam bo tak jakoś dziwnie mieszkać w Reading West, słyszeć polski na ulicach i nie mieć się do kogo odezwać w tym języku. Przecież nie zacznę ludzi na ulicach zaczepiać i pytać o godzinę albo o pogodę ;)

A co do forum, zaswsze lubiłam BB, wygodny w obsłudze :) Miałeś świetny pomysł, żeby to uruchomić.

Misiek Przytulas 

Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 21:47   

Cytat:
A co do forum, zaswsze lubiłam BB, wygodny w obsłudze :) Miałeś świetny pomysł, żeby to uruchomić.

Ooooooooo widze kolezanka w temacie :)

_ania_ 

Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 21:48   

Tylko ogólnie, akurat stronki to nie moja specjalność :) Ale c++ płaci moje rachunki ;)

kris 

Imię: krzysztof
Wysłany: 4 Lipiec 2008, 19:56   

czesc :D