Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
hehe musialo zabolec skoro nadal to wspominasz i wypominasz...
A ja szczerze mowiac, mam to w...
nie nie, wcale nie bolalo, tylko dotej opry bawia mie Twoje komentarze- to jest tak jak z Monty Pythonem' caly czas jestes smieszny..sorry, zabawny, wybacz drobne przejezyczenie..
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Imię: Bardzo pospolite Pomógł: 3 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 347 Skąd: Reading,UK
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 17:33
lucyfer_87 napisał/a:
nie nie, wcale nie bolalo, tylko dotej opry bawia mie Twoje komentarze- to jest tak jak z Monty Pythonem' caly czas jestes smieszny..sorry, zabawny, wybacz drobne przejezyczenie..
You should move forward don't stick to the past mate.
_________________ "Nie bedzie żadnych udziwnień, my jesteśmy normalni..."
glosowalem na peace swego czasu- ale byles arogancki.
dalem Ci wiec czas z nadzieja, ze ochloniesz i bedziesz mogl normalnie dyskutowac- i wydaje mi sie, ze primo- naprawde odwaliles zadanie domowe, 2.cwiczyles jego lub inne relakacyjne metody, 3. przemyslales sobie co powiedziales Ty i co powiedzialem ja.
ja wyciagam reke na zgode <hand> i zycze powodzenia nie mniej szczerze niz od poczatku znajomosci.
Zdrowie Wysparza!
[ Dodano: 2 Czerwiec 2008, 17:43 ]
mowiac jego mialem oczywiscie na mysli joge...wybacz przejezyczenie
_________________ "Nie było, nie ma i nie będzie na świecie ani mniej, ani więcej zła. Jedna jest bowiem i ta sama natura wszystkich rzeczy i źródło zła jest zawsze to samo" C.
Wiecie co, mam dzis wolne, wlasnie koncze I piwo (cholera dopiero, juz powinnam byc po kilku, zeby racjonalnie myslec xDDDDD), a nie moge sie z domu wydostac, zeby isc po nastepne, poniewaz nie mam klucza, a drzwi sa zamkniete. DAMN!!!
To jest dopiero problem, a nie te wasze rozwazania co jest obraza uczuc takich czy siakich, jak ktos ma problem, to zawsze sie przyczepi, nie wazne jakiego wyznania, czy upodobania jest.
Opusccie swoje przyrodzenia i lyknijcie sobie kilka napojow wysokoprocentowoalkoholowych. Ja bym tak zrobila!
_________________ !!SOMEBODY HAD TO PUT ALL OF THIS CONFUSION HERE!!
ja chetnie donioslby Ci piwa, musialbym jednak wczesniej znac Twoj adres (na priv ale nie moge wyjsc z domu ze wzgledu na prace- mam jeszcze pare rzeczy do skonczenia...arbacht macht frei? gowno prawda- im wiecej pracy tym bardziej zniewolony czlowiek
im wiecej pracy=tym wiecej pieniedzy= niewolnictwo
A swoja droga, to musielibym kiedys wyskoczyc tego samego dnia do TheTurks!
licze na to bardziej niz na slowa czarnego w niedziele :D
[ Dodano: 2 Czerwiec 2008, 21:51 ]
TenTego napisał/a:
czesc, od wczoraj nowa osoba w reading. po przeprowadzce z zachodniego londynu miejsce zamieszkania: coley park
witamy w Reading- mam nadzieje ze bedzie sie Tobie podobac i poczujesz sie jak w domu
napewno ktos tam mieszka- musisz jednak troche poczekac na odpowiedz..
szkoda ze nie wprowadziles sie wczesniej- wczoraj Misiek (admin tego forum) organizowal spotkanie- mysle ze bedzie takie jeszcze nie jedno wiec bedziesz mial okazje wstapic do smietanki :D
oooo, swietne spostrzeznie! ja tez nie naleze do tej smietanki
ale powiedzialem o tym ze wzgledu na to, ze jestes tutaj "nowy" i pewnie chcialbys poznac nowych ludzi. wczoraj na imprezie tez nie bylem...:D
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2092 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:06
Cytat:
szkoda ze nie wprowadziles sie wczesniej- wczoraj Misiek (admin tego forum) organizowal spotkanie- mysle ze bedzie takie jeszcze nie jedno wiec bedziesz mial okazje wstapic do smietanki
Tego spotkania wczoraj ja nie organizowalem, byla impreza wiec sie na nia wybralem i tyle. A co do "smietanki" to nic takiego nie istnieje, mielismy okazje poznac sie w jakims tam gronie, bo ludzie odwazyli sie przyjsc i mozna jedynie powiedziec ze sie lepiej poznalismy.
_________________ Ciężko jest być zajebistym, no ale ktoś musi ...
Szacuneczek, Administrator!
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
ee tam...musisz mi cwszystko psuc? a taka dobra Ci reklame zrobilem...
Imię: Emil Pomógł: 2 razy Wiek: 28 Dołączył: 27 Sty 2007 Posty: 2092 Skąd: Łódź / Reading
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:21
Cytat:
ee tam...musisz mi cwszystko psuc? a taka dobra Ci reklame zrobilem...
Dzieki za troske jednak nie podpisuje sie pod czyms czego nie organizowalem osobiscie Impreze organizowal jedne z DJow (ktory jest na zdjeciach), a ja chcialem tylko zorganizowac grupowe wejscie .
TenTego napisał/a:
czesc, od wczoraj nowa osoba w reading. po przeprowadzce z zachodniego londynu
A tak z ciekawosci, co Cie sklonilo zeby wyniesc sie z Londynu lub przyniesc do Reading jesli wolisz ?
Uganiając się za kobietami można stracić kupę forsy, ale jeszcze nikt nie stracił kobiety uganiając się za forsą.
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 22:24
Misiek Przytulas napisał/a:
A tak z ciekawosci, co Cie sklonilo zeby wyniesc sie z Londynu lub przyniesc do Reading jesli wolisz ?
Moja druga polowka dostala tutaj prace. Wiec sie przenieslismy. Ja pracuje z domu, wiec lokalizacja nie ma duzego znaczenia. A Reading jest dobrym wezlem komunikacyjnym. A na dodatek cena za jaka na zachodnich rubiezach Londynu placilismy za studio flat tutaj mamy 2-bedroom.
o maj gaad! jak ja teraz tesknie za Readingiem Pomimo ze pieknie tu mam , nie jest tak kolorowo- w doslownym tego slowa znaczeniu. Z praca lipa, zarobki nedzne i polskiej spolecznosci brak. Chyba po sezonie letnim wroce na rejony
_________________ Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać
W Reading mieszkam już ponad rok ale dopiero dzisiaj przypadkiem trafiłam na to forum, co ciekawe zauważyłam linkę w katalogu publicznym na gadu gadu
Cytat:
A Reading jest dobrym wezlem komunikacyjnym. A na dodatek cena za jaka na zachodnich rubiezach Londynu placilismy za studio flat tutaj mamy 2-bedroom.
Podpisuję się obiema rękami, też się tu przeniosłam z zachodniego Londynu i ani trochę nie żałuję, w Reading jest dużo przyjemniej, a na obrzeżach Londynu trochę nudno.
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~
Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 21:21
_ania_ napisał/a:
W Reading mieszkam już ponad rok ale dopiero dzisiaj przypadkiem trafiłam na to forum, co ciekawe zauważyłam linkę w katalogu publicznym na gadu gadu
To pewnie moj numer znalazlas , probuje ludzi powiadomic na wszelkie mozliwe sposoby. Mysle sobie, ze skoro Ty mieszkasz rok i nie wiedzialas o istnieniu forum, to ile osob musi byc w podobnej sytuacji ? Moze masz jakichs znajomych co tez nie wiedza ? Zapraszamy czesciej, wystarczy odwiedzic nas raz dziennie zeby byc na bierzaco ze wszystkim i byc moze komus pomoc odpowiadajac na jakies pytanie. Poza tym nasz system jest o tyle sprytny, ze zalogowanym pomaga odnalezc posty, w ktorych ktos, cos napisal podswietlajac foldery na kolor zolty. Co z reszta powinnas juz zauwazyc .
[ Dodano: 11 Czerwiec 2008, 21:22 ]
A moze jeszcze tylko zapytam, tak na goraco, jak pierwsze wrazenia ?
Pierwsze wrażenia bardzo dobre I masz rację, faktycznie to na ciebie trafiłam w gg.
Niestety nie znam żadnych Polaków w Reading więc o forum im nie mogę powiedzieć i strasznie się cieszę, że tu trafiłam bo tak jakoś dziwnie mieszkać w Reading West, słyszeć polski na ulicach i nie mieć się do kogo odezwać w tym języku. Przecież nie zacznę ludzi na ulicach zaczepiać i pytać o godzinę albo o pogodę
A co do forum, zaswsze lubiłam BB, wygodny w obsłudze Miałeś świetny pomysł, żeby to uruchomić.
_________________ ~Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą~