Aby w pełni korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! Problem z rejestracja? Napisz na gadu: 181535.
Imię: Misiek ma malego ;]
Wysłany: 10 Kwiecień 2008, 22:38
wyspek woli zdjecia wyszukiwac i samemu trzymac ster w rencach
poza tym spotkal juz milosc swego zycia, jednak Joshi, bo tak mial na imie jego wybranek, zlozyl go w pol i cisnal o mate sumo przygniatajac Go swoim 150kg cialem i miazdzac pare kosci
_________________ Na pustyni ujrzalem stwora, bestie naga.
Przykucnal, zarl serce trzymane na dloni.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Jedrulez czegos Ty sie znow najadl na noc...zoladek potrzebuje 6 godzin, zeby strawic, a jak Ty bedziesz tak jadal po nocach to efekty confusion beda jeszcze bardziej widoczne i Cie w koncu zamkna:)
[ Dodano: 11 Kwiecień 2008, 15:18 ]
poza tym mialo byc o speed dating..
Wysłany: 11 Kwiecień 2008, 18:28
Wyspiarz,
Lubie draznic byka
Anulkaaa,
Na noc tylko wiagra
Jest o spd dating, probuje Cie w Wyspka ramiona wepchnac
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
- Gorzkie ono, gorzkie - odpowiedzial - ale mi smakuje, bo jest gorzkie i to serce moje.
Wysłany: 11 Kwiecień 2008, 20:00
Przylepa ma klopoty z prostata, moze cos poradzisz? ;]
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Prostata to urologia...a Ty skad wiesz?? Ale owszem, moge polecic dobrego konsultanta;D Nic strasznego..usuna i po bolu:) Chcesz wiedziec jak to robia to Ci na priv wysle opis;D zeby ludzi nie gorszyc;D
Wysłany: 12 Kwiecień 2008, 12:17
Dzowni do mnie po nocach i mowi: -------- kiedys a teraz - - - - - - - -
Zadzwon do niego ;]
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Widze, ze zaczelo sie rozwiazywanie meskich problemow na forum..chlopaki mlodzi jestescie, po wiagrze mozna dostac zawalu Jedrulez..wiec lepiej uwazaj jak bedziesz od chinczyka bral towar;) Bo kto Ci da life kiss?? Albo zmien partnera/ke...
Wysłany: 12 Maj 2008, 20:37
E tam obrazil obrazil. Txtami z najnizszej polki to mozecie obrazic przylepasa, nie mnie czasu tak jakos mniej i siwych wlosow na glowie wiecej.
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie chcialam obrazac...widac kobieta Cie krotko trzyma skoro czasu mniej:)) i siwych wlosow wiecej..Ale ja juz nie mieszkam w Twoich okolicach Jedrulez wiec sie nie martwie;) Hihi
Wysłany: 22 Maj 2008, 22:38
Gdybym wiedzial, poduszeczke bym pod glowe podlozyl.
Anulka: Juz nie trzyma, (o)puscila
A Ty mena jakiegos znalazlas?
Spytalem:
- Dobre, przyjacielu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum